23 / 07 / 2024

dolar hangi durumda düşer

dolar hangi durumda düşer

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Dolar hangi durumlarda yükselir? Hangi durumlarda düşer?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Merkez Bankası da... Dolar 37,36 TL...

Türkiye'de ekonomik anlamda yaşanan olumlu gelişmelerin ardından dolar fiyatlarının hangi yöne doğru gideceği son günlerde yatırımcı tarafından en fazla sorulan soruların başında gelmeye başladı. Dolar fiyatlarıyla ilgili ise son olarak süper bir gelişme yaşandı.

770 Dolar kira bedeli olan İstanbul ve Bangkok'taki iki evin farkları gündem oldu!

Artık Türkler bile yurt dışından gayrimenkul alımına yönelmiş durumda. 770 Dolar kira bedeli olan İstanbul ve Bangkok'taki iki eve sosyal medyada yorum yağdı. İşte o evler...

Dolar içim 38 TL flaş gelişmesi. Acil gelip bakın

Dolar fiyatlarının hangi yöne gideceği vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Dolar hakkında gelen 38 TL açıklaması da bir hayli dikkat çekti.

Dolar için bomba 39 TL açıklaması. Tarihi de açıkladı

Dolar fiyatlarının hangi yöne gideceği herkes tarafından merak edildiği sırada dünyaca ünlü bir kurumdan bomba dolar açıklaması geldi. Tarihi de açıkladılar...

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Elinde 1 doları olan bile sakın bozdurmasın! Doların 44 TL'ye fırlayacağı kesin tarihi verdiler

Dolara parasını yatıran vatandaşlar dolar fiyatlarının hangi yöne gideceğini merak ediyor. Dünyanın en önemli kuruluşlarından biri tarafından verilen dolar tarihi de dikkat çekti.

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Milyonerler hangi şehirlerde yaşıyor! Milyonerlerin çoğunlukta yaşadığı o 15 şehir...

Milyoner insanların hangi şehirlerde yaşadığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Dünyanın en güzel 15 şehri, aynı zamanda milyonerlere de ev sahipliği yaptığı belirtildi. 100 milyon doları olanlar hangi şehirlerde yaşıyor? Milyonerlerin yaşadığı o şehirler...

İstanbul'da konutta dolar bazlı düşüş 7'nci ayında! Metrekare ortalama fiyatı 1429 dolar!

İstanbul'da ortalama konut fiyatlarındaki dolar bazında düşüş 7'nci ayını görmüş durumda. İşte yıllara göre metrekare fiyat ortalamaları...

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Dolar mı, euro mu, borsa mı, altın mı?

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık oranda ortalama olaeak yüzde 0,31 değer kazanırken, Dolar/TL yüzde 0,01, uro/TL yüzde 0,13, altının gram fiyatı da yüzde 2,81 değer kaybettiği belirtildi.

dolar hangi durumda düşer Haberi

dolar hangi durumda düşer

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1 'den "Dolar hangi durumlarda yükselir? Hangi durumlarda düşer?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

1) FED'in faiz indirim eğilimi devam ediyor. FED faiz indirmeye devam ederse dolar düşer. Faiz indirmezse etkisi nötr olur. Olur ya faiz yükseltirse dolar artar.

2) Trump ısrarla dolarda devalüasyon istiyor. Devalüasyon yapılırsa, devalüasyonun oranına bağlı olarak dolar TL karşısında değer kaybeder. Yapılmazsa dolara etkisi olmaz.

3) Türkiye'de altın talebi artarak devam ediyor. Fiziki altın talebi devam ederse bu dolarda yükselişe neden olur.

4) Faiz oranlarının düşmesi ithal lüks ürünleri talebini artırırsa dolar yükselir.

5) İhracattaki artış eğilimi devam ederse dolar düşer.

6) Turizmde gelen turist sayısı artıyor. Bu artış sürerse...