23 / 07 / 2024

dolar için açıklanan tarihleri

dolar için açıklanan tarihleri

Necmettin Batırel Türkiye gazetesindeki köşesinde "Ezer geçeriz" başlıklı yazısını kaleme aldı. Yazısında dolarla doların devrilişiyle ilgili yeni bir tarih veren ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Batırel, gündemde bomba etkisi yarattı. 

Piyasa kahininden son dakika dolar uyarısı! Bu tarih ilk kez telaffuz edildi!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten son dakika dolar uyarısı geldi. Memiş, yayınladığı videosunda dolar ve altın yatırımcıları için yeni yol haritası verdi. İşte İslam Memiş'in açıklamaları...

Merkez Bankası da... Dolar için 36,0900 TL...

Bankaların, analistlerin, uzmanların ve kurumların dolar tahminleri merakla beklenmeye devam ediyor. Merkez Bankası'nın da elinden bir şey gelmeyecek. Dolar için 36,0900 TL açıklaması..

Merkez Bankası'na... Dolar için deprem resmen 37,3692 TL...

Gözler son yaşanan gelişmelerin ardından Merkez Bankası'na çevrildi. Herkes dolarda ne olup biteceğini merak ediyor... Dolar için deprem resmen 37,3692 TL...

Merkez Bankası duyunca donakaldı. Dolar için 43 TL...

Merkez Bankası yetkililerini bile duyunca dona bırakacak bir dolar açıklaması geldi. Dolar için 43 TL açıklamasını duyan vatandaşlar şaştı kaldı.

Dolar için flaş 38 TL açıklaması. Merkez Bankası bile şaşıp kalacak

Dolar için flaş bir 38 TL açıklaması geldi... Yapılan açıklamadan sonra Merkez Bankası bile şaşırıp kalacak.

Merkez Bankası 50'ye yükseltmişti. Dolar için flaş 35 TL açıklaması

Dolar için dikkat çeken flaş bir 35 TL açıklaması gerçekleştirildi. Bilindiği üzere Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde 50 kararını açıklamıştı.

6 ekonomist dolar için o rakamı açıkladı! Dolar yıl sonunda bu kadar olacak!

Uzun süredir yatay seyreden dolarda hareket başlayacak mı? 6 ekonomist dolarda yükselişi işaret ederek yıl sonu göreceği rakamı açıkladı. İşte doların yıl sonunda göreği o rakam.

Forum'un 9 dev alışveriş merkezi için açılan konkordato davasında karar çıktı!

Marmara Forum ve Forum İstanbul dahil olacak şekilde toplamda 9 dev AVM için açılan konkordato davasında karar çıktı. İşte detaylar...

Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı! Yatırımcıları uyardı! İşler karışıyor, uzak durun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru tahminlerine devam ediyor. Bugün bir yenisini eklediği yorumlarda dolar için şaşırtan yeni rakamı açıklayarak 'işler karışıyor' dedi. 

Toprak yatırımı için Ağustos ayını bekleyin!

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte vatandaşın kafası parasını nerede değerlendireceği konusunda karıştı. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, geldiği bugünlerde yatırımcı Aksel, toprak yatırımı için Ağustos ayının beklenmesi gerektiğini söyleyerek nedenlerini açıkladı.  

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL isteniyor! 

Marmaris'teki Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL istendiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

dolar için açıklanan tarihleri Haberi

dolar için açıklanan tarihleri

Dolar üzerine yaptığı tahminlerle gündemde bomba etkisi yaratan ekonomist Necmettin Batırel, dolarla ilgili yeni bir tarih verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Necmettin Batırel Türkiye Gazetesi'ndeki köşesinde "Ezer geçeriz" başlıklı yazısını kaleme aldı. Yazısında dolarla doların devrilişiyle ilgili yeni bir tarih veren ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Batırel, gündemde bomba etkisi yarattı. 

İşte Necmettin Batırel'in dolarla ilgili o çarpıcı açıklaması...

Yazısında Kurban Bayramı’nı işaret eden ekonomist Necmettin Batırel, "Kurban Bayramında büyük TL ihtiyacının karşılanması için yoğun miktarda döviz bozdurulacak. Siz görün bakın eylül gelmeden dış ticaret açığı nasıl daralıyor, TL’deki kazanımlar nasıl artıyor, kurlar nasıl devriliyor" açıklamasında bulundu ve dolarla vedalaşılması gerektiğini bir daha düşmeyeceğini vurguladı. 

Batırel, ABD ile gerginliğin artması durumunda Türk Lirasının olumsuz etkilenmesine engel olmak amacıyla yeni bir enstrümanın devreye...