07 / 05 / 2024

O isimden bomba dolar tahmini! Doların devrileceği tarihi açıkladı! 

O isimden bomba dolar tahmini! Doların devrileceği tarihi açıkladı! 

Necmettin Batırel Türkiye gazetesindeki köşesinde "Ezer geçeriz" başlıklı yazısını kaleme aldı. Yazısında dolarla doların devrilişiyle ilgili yeni bir tarih veren ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Batırel, gündemde bomba etkisi yarattı. 



Dolar üzerine yaptığı tahminlerle gündemde bomba etkisi yaratan ekonomist Necmettin Batırel, dolarla ilgili yeni bir tarih verdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

O isimden bomba dolar tahmini! Doların devrileceği tarihi açıkladı! 

Necmettin Batırel Türkiye Gazetesi'ndeki köşesinde "Ezer geçeriz" başlıklı yazısını kaleme aldı. Yazısında dolarla doların devrilişiyle ilgili yeni bir tarih veren ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Batırel, gündemde bomba etkisi yarattı. 

İşte Necmettin Batırel'in dolarla ilgili o çarpıcı açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön