25 / 07 / 2024

Doların yükselmesini kim istiyor

Doların yükselmesini kim istiyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Doların yükselmesini kim istiyor? Doların düşmesini kim istiyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 13 maddelik analizi...

Merkez Bankası doların yükseleceği tarihi açıkladı!

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerden sonra yatay seyir izleyen dolar kuru, birikimini dövizde değerlendiren yatırımcılarda tedirginliğe sebep olurken, Merkez Bankası da doların yükseleceği tarihi açıkladı.

Son 5 yılda doların 20 katından fazla kazandıran şirketler belli oldu! 

Dolar/TL kuru  33 lira sınırına dayanırken, Borsa  İstanbul'da da yükselişler devam ediyor. Borsa Filozofu sosyal medya hesabından son beş yılda doların 20 katından fazla kazandıran şirketleri açıkladı. İşte o şirketler....

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Selçuk Geçer doların yönünü resmen açıkladı! Hemen bakın

Dolar/TL kurundaki dalgalı seyir devam ederken ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. Doların yönünü açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Yıl sonu için doların yönü yeniden çizildi! Dolar kuru 2024 sonunda ne kadar olacak? 

Prof. Dr. Şenol Babuşcu Türkiye Cumhuriyet  Merkez Bankası'nın rezervlerindeki artışı değerlendirdi ve yabancı yatırımcıların Türkiye ekonomisindeki risklerine de dikkat çekerek dolar/TL kuru hakkındaki yıl sonu tahminini açıkladı.

Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu! Ekonomist Evren Devrim Zelyut açıkladı! Büyük patlamaya hazır olun!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların 4 ay sonra geleceği seviyeyi açıklayarak yatırımcıların büyük patlamaya hazıra olmaları konusunda uyardı. 

Dr. Mahfi Eğilmez dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Dr. Mahfi Eğilmez yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

Dolar son viraja giriyor! İslam Memiş'ten dolar yatırımcılarını titreten yorum!  Doların yönü bu hafta...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların yönüyle ilgili milyonların beklediği açıklamayı yaptı. Dolar son viraja giriyor; yükselecek mi, düşecek mi? 

Doların 35 TL olacağı net tarih açıklandı! Dolar almak isteyenler acele edin!

Dolar/TL kurunun 35 TL olacağı tarih açıklandı. S&P'den son dakika dolar yorumu geldi. İşte doların yükselişe geçeceği tarih...

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Dolarını bozdurana kara haber! Fransa merkezli dev banka duyurdu! Yıl sonunda dolar tam tamına bu kadar olacak!

Fransa Merkezli küresel banka BNP Paribas, doların yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı. Dolarlarını satanlar yandı. İşte 2024 yıl sonunda doların geleceği seviye...

Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Merkez Bankası (TCMB), piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini içeren ve merakla beklenen Nisan 2024 anket sonuçlarını açıkladı. Peki dolar kuru 2024 sonunda ne kadar olacak? İşte Merkez Bankası'nın açıkladığı o rakam...

Elinde altını ve doları olanların yüzü güldü! Yatırımcılara son dakika şoku!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve doların kazandırdığı belirlendi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok artış gösteren yüzde 24,48 ile Borusan Yatırım ve Pazarlama olarak açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o rakamlar...

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! 24 saat sonra doların yönü resmen belli olacak! Son dakika dolar/TL kuru

21 Şubat Çarşamba dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL'ye merdiven dayadı. Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip edilirken gözler yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 

Doların yükselmesini kim istiyor Haberi

Doların yükselmesini kim istiyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den "Doların yükselmesini kim istiyor? Doların düşmesini kim istiyor?” başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 13 maddelik analizi...

1) Dolar yükselecek mi? Düşecek mi? Patlama yapacak mı? Yere çakılacak mı? 15 aydır dolarla yatıp dolarla kalkıyoruz.

2) Türkiye'nin sonunu Arjantin'e veya Venezüela'ya benzetenler az değil. Önce kimlerin doların yükselmesini istediğine bakalım.

3) FETÖ'cüler, hükümet muhalifleri, dolara parasını bağlamış olanlar, turizmciler ve ihracatçılar. Devletle, hükümet arasındaki ayrımı anlamayanlar. İşi gereği dolar ve dövizin yüksek olmasını isteyenlere bir şey diyemeyiz.

4) Bunlara doların yükselişi ile ilgili malzemeyi kim veriyor? Bankacılar, ekonomistler, profesörler, eski ekonomi yöneticileri, kıyıda köşede kalmış/popülist ekonomi yazarları ve youtuberlar.

5) Doların düşmesini kim istiyor? Hayat pahalılığından canı...