19 / 07 / 2024

Dominik Cumhuriyeti deprem

Dominik Cumhuriyeti deprem

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü ülkenin turizm merkezlerinden Punta Cana'nın 49 kilometre güneyindeki depremin, 38 kilometre derinlikte kaydedildiğini açıkladı. Depremde ölen ya da yaralanan olmadı...

TCDD olası afetler için düğmeye bastı! Demiryollarına deprem sensörü sistemi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ray hatlarına sel ve deprem riskine karşı uyarı sistemleri yerleştirmeye başlandığını duyurdu.  

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

TBMM'ye sunuldu! Deprem Fonu kurulacak!

Türkiye Cumhuriyeti Deprem Fonu Kanunu Teklifi TBMM'ye sunuldu. Komisyonda görüşmeleri devam eden kanun teklifi ile Türkiye Cumhuriyeti Deprem Fonu kurulacak ve elde edilen gelirler bu fono aktarılacak.

Türkiye Cumhuriyeti Deprem Fonu Kanunu Teklifi!

TBMM'ye sunulan Türkiye Cumhuriyeti Deprem Fonu Kanunu Teklifi ile Türkiye Cumhuriyeti Deprem Fonu kurulması ve deprem vergisi kapsamında elde edilen gelirlerin bu fona aktarılması amaçlanıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Deprem Fonu Kanunu Teklifi!

Türkiye Cumhuriyeti Deprem Fonu Kanunu Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Deprem Fonu kurulması ve deprem vergisi kapsamında elde edilen gelirlerin bu fona aktarılması planlanıyor.

Mobilyacı Nazım İmamoğlu Dominik'te mağaza açtı!

Kayserili yatırımcı Nazım İmamoğlu Dominik Cumhuriyeti’nde 22 milyon metrekare büyüklüğünde orman kiralamıştı. İmamoğlu Dominik'te kiraladığı alana bahçe mobilyası mağazası açtı.

Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik’te levrek tesisi aldı!

ABD pazarına göz diken Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik Cumhuriyeti’nde levrek tesisi aldı. Tesise ilk yavruları koyan Kılıç, buradan Kuzey ve Güney Amerika’ya ihracat yapmayı planlıyor.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Mobilyacı Nazım İmamoğlu Dominik'te 22 kilometrekare orman kiraladı!

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu, 2010’da keşif için gittiği Dominik Cumhuriyeti’nde, suya, neme, demirden daha dayanıklı tik ağacını keşfetti. Dominik hükümetinden 22 kilometrekare orman kiralayıp işletmeye başladı.

Dominik Cumhuriyeti'nde 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü ülkenin turizm merkezlerinden Punta Cana'nın 49 kilometre güneyindeki depremin, 38 kilometre derinlikte kaydedildiğini açıkladı. Depremde ölen ya da yaralanan olmadı...

Hangi ülke vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul alabilir?

Almanya'dan Dominik Cumhuriyeti'ne, Fas'tan Gambiya'ya kadar pek çok ülkenin vatandaşı Türkiye'den gayrimenkul satın alabiliyor. İşte hangi ülke vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul alabilir? için tüm yanıtlar...

Marc Anthony kurduğu vakfı genişletmek için ek bina yaptırıyor!

Marc Anthony Dominik Cumhuriyeti'nin La Romana kentinde öksüz ve yetimlerin kaldığı yurdun genişletilmesi için ek bina yaptırıyor

Geçen yıl Türkiye ve çevresinde 11 bin 300 deprem oldu!

Türk Kızılayı Genel Başkan Başdanışmanı Prof.  Dr. Ahmet Mete Işıkara, 2010 yılında Türkiye ve çevresinde 11 bin 300 deprem olduğunu söyledi

Dominik Cumhuriyeti deprem Haberi

Dominik Cumhuriyeti deprem

Orta Amerika ülkelerinden Dominik Cumhuriyeti açıklarında 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 


ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü ülkenin turizm merkezlerinden Punta Cana'nın 49 kilometre güneyindeki depremin, 38 kilometre derinlikte kaydedildiğini açıkladı. 


Porto Riko'da da hissedilen depremde ölen ya da yaralanan olmadı.  


Deprem, halk arasında büyük paniğe neden...