06 / 05 / 2024

Donald Trump inşaatçı mıydı

Donald Trump inşaatçı mıydı

Donald Trump 33 yıldır inşaat yapıyor ve FORBES 400 listesinde yükseliyor.Şimdiye kadar başkanlığa aday olmuş en zengin adam Peki Trump’ın serveti gerçekte ne kadar?

Donald Trump’ın emlak davasında yeni gelişme: Cezası 175 milyon dolara indirildi!

New York Temyiz Mahkemesi, ABD eski başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davası ile ilgili olarak çarptırıldığı toplamda 464 milyon dolarlık para cezasını 175 milyon dolara düşürdü ve söz konusu cezayı ödemesi için de 10 gün daha süre verdi.

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Donald Trump'ın koronavirüs testi sonucu belli oldu!

Beyaz Saray Başhekimi Sean P. Conley'in yaptığı yazılı açıklamaya göre ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs testi negatif çıktı.

Meksika sınırına duvar inşaatı tam gaz!

Amerikan Başkanı Donald Trump, Meksika sınırındaki duvarın inşasının hızla devam ettiğini duyurdu. Yetkilere göre, duvarın 100 kilometrelik bir bölümü tamamlandı.

Donald Trump vergi artırımı kararını erteledi!

ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile ticaret müzakerelerinde ilerleme sağlanmasından gümrük vergisini artırma kararını erteledi.

Donald Trump'tan Moskova'da gayrimenkul yatırımı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketinin ABD başkanlık seçimleri sırasında Moskova'da gayrimenkul inşa etmeye çalıştığı iddia edildi.

Donald Trump'ın New York'taki evi kiralık!

ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'taki evi kiraya veriliyor. Başkan'ın çocukluğunu geçirdiği ev için gecelik 777 dolar isteniyor.

Mermercinin yüzünü Donald Trump güldürdü!

ABD’de seçimleri kazanan Donald Trump’ın, ülkede yatırımlara ağırlık vereceğini açıklaması ve inşaat akımını tekrar başlatacak olması Türk mermer ve maden ihracatçısını sevindirdi. 2017 yılına çok hızlı giren sektör Amerika’ya yapılan ihracatını yüzde 51 artırdı.

Donald Trump doların güçlenmesine izin vermeyecek!

Donald Trump'ın ABD başkanlık seçimlerini kazanmasının ardından önemli ölçüde güçlenen dolar, aralık ayı ortasında son 14 yılın zirvesine yükseldi. Trump'ın, 4 yıl sonra yeniden seçilebilmek için doların güçlenmesine izin vermeyeceği belirtiliyor.

Meksika duvarının inşaatına İsrail şirketi Magal talip!

Trump'ın Meksika sınırına örmeyi planladığı 1.600 kilometrelik duvarın inşaatına İsrail şirketi Magal talip oldu. Şirket, İsrail Mısır sınırına da duvar inşaatı yaptı.

Ahmet Arslan’dan Donald Trump’ın yol vaadine destek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ABD Başkanı Donald Trump’ın seçmenlerine köprü ve otoyol yapma gibi vaatlerde bulunması için, “Amerika bunu yeni gördüyse bir şey diyemem” dedi.

Donald Trump'ın duvar projesine Türk mimarlardan öneri!

Donald Trump’ın, Meksika sınırına örmeyi planladığı duvar için proje sunma yarışına Türkiye’den de mimar kardeşler Sunay ve Günay Erdem katıldı. İki mimar, duvarın ‘park’ şeklinde inşa edilmesini söyledi.

Donald Trump inşaatçı mıydı Haberi

Donald Trump inşaatçı mıydı

Haydutsu bir karizmaya sahip. Kavgacı bir zorba, içinden geldiği gibi konuşuyor. Gerektiğinde yalan söylüyor.33 yıldır inşaat yapıyor ve FORBES 400 listesinde yükseliyor. Son bir neslin en paradoksal başkan adayını harekete geçiren şeyin ne olduğuna eşsiz bir bakış atmak istiyorsanız şu basit soruyu yanıtlamanız yeterli: Donald Trump’ın serveti gerçekte ne kadar?


Donald Trump, yıkıcı başkanlık kampanyasıyla son dört aydır ulusal haber döngüsünün neredeyse her gün başını çeken bir adam için şaşırtıcı derecede sakin bir ofis süitinde çalışıyor. Bağırış çağırış yok, koşuşturma yok, dışarıdan gelmiş danışman ya da dalkavuklar yok. Ortalama bir muhasebe firmasının mahmur, düzenli temposu hakim ancak bu firmanın aynalara, kral altınına ve Donald Trump’ı konu alan çok sayıda çerçevelenmiş makaleye özel bir düşkünlüğü var.


Eylül ayının sonlarındaki bu pazartesi günü,...