30 / 04 / 2024

Donald Trump seçim

Donald Trump seçim

ABD’de devam eden başkanlık yarışı kapsamında Cumhuriyetçi Parti’den aday adayı olan ünlü iş adamı Donald Trump, Nevada’da yapılan ön seçimden zaferle çıktı.

Donald Trump seçim anketlerinde açık ara önde!

ABD'de Kasım 2016'da yapılacak Başkanlık seçiminde, Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı olarak yarışa katılan emlak milyarderi iş adamı Trump, anketlerde açık ara önde gidiyor.

Donald Trump, Miami’ye taşınıyor!

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Donald Trump'tan Moskova'da gayrimenkul yatırımı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketinin ABD başkanlık seçimleri sırasında Moskova'da gayrimenkul inşa etmeye çalıştığı iddia edildi.

Mermercinin yüzünü Donald Trump güldürdü!

ABD’de seçimleri kazanan Donald Trump’ın, ülkede yatırımlara ağırlık vereceğini açıklaması ve inşaat akımını tekrar başlatacak olması Türk mermer ve maden ihracatçısını sevindirdi. 2017 yılına çok hızlı giren sektör Amerika’ya yapılan ihracatını yüzde 51 artırdı.

Donald Trump doların güçlenmesine izin vermeyecek!

Donald Trump'ın ABD başkanlık seçimlerini kazanmasının ardından önemli ölçüde güçlenen dolar, aralık ayı ortasında son 14 yılın zirvesine yükseldi. Trump'ın, 4 yıl sonra yeniden seçilebilmek için doların güçlenmesine izin vermeyeceği belirtiliyor.

Ahmet Arslan’dan Donald Trump’ın yol vaadine destek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ABD Başkanı Donald Trump’ın seçmenlerine köprü ve otoyol yapma gibi vaatlerde bulunması için, “Amerika bunu yeni gördüyse bir şey diyemem” dedi.

Donald Trump’ın başkanlığı küresel belirsizliği artırıyor!

Fitch Ratings, ABD’de başkanlık seçimini Cumhuriyeti aday Donald Trump’ın kazanmasının küresel belirsizlikleri artırdığını açıkladı.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

Mustafa Akyürek 'Donald Trump' için 5 ay önce marka başvurusu yapmış!

Seçimin kazananı ABD’de Trump olurken, Türkiye’de ise Kırıkkaleli Mustafa Akyürek (33) olacak gibi. Akyürek, bundan 5 ay kadar önce ‘Donald Trump’ için marka tescil başvurusunda bulunan tek isim olarak kayıtlara girdi.

Donald Trump'tan vergi vaadi!

ABD'de başkanlık için yarışan Cumhuriyetçi aday Donald Trump, seçilmesi halinde vergi oranlarında önemli oranda indirim yapacağı taahüdünde bulundu.

Donald Trump gelir beyanını FEC'e sundu!

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan aday adayı Trump, kişisel gelir beyanı belgelerini ABD Federal Seçim Komisyonu'na sunduğunu bildirdi. Trump'ın kişisel kazancının 557 milyon doların üzerinde olduğu kaydedildi.

Donald Trump vergi beyannamesini açıklamıyor!

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçilerin aday adayı iş adamı Donald Trump, Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinden önce vergi iadesi beyannamesini açıklamayacağını duyurdu.

Donald Trump, Nevada’da yapılan ön seçimi de kazandı!

ABD’de devam eden başkanlık yarışı kapsamında Cumhuriyetçi Parti’den aday adayı olan ünlü iş adamı Donald Trump, Nevada’da yapılan ön seçimden zaferle çıktı.

Donald Trump'ın ismi Dubai'deki konut projesinden kaldırıldı!

Seçim kampanyasındaki Müslüman karşıtı sözleriyle gündeme gelen ABD başkan aday adaylarından Donald Trump'ın ismi ve resmi Dubai'den silindi.

Donald Trump seçim Haberi

Donald Trump seçim

ABD’de devam eden başkanlık yarışı kapsamında Cumhuriyetçi Parti’den aday adayı olan ünlü iş adamı Donald Trump, Nevada’da yapılan ön seçimden zaferle çıktı.


ABD'de 8 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine giden yolda Cumhuriyetçiler, Nevada eyaletinde ön seçimlerini yaptı.


Eyaletteki kamuoyu yoklamalarında önde görülen Donald Trump, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yaklaşık yüzde 45'ini alarak yarışı rakiplerinin önünde tamamladı.


Trump’ın ardından ikincilik için Florida Senatörü Marco Rubio ile Teksas Senatörü Ted Cruz arasında sıkı bir takip yaşandı. Rubio oyların yüzde 22,5'ini alırken Cruz ise yüzde 22,5 ile üçüncü geldi.


Partinin diğer başkan aday adaylarından emekli beyin cerrahı Ben Carson yüzde 5, Ohio Valisi John Kasich ise yüzde 3,5 düzeyinde kaldı.


Bu sonuçla Trump, Süper Salı olarak adlandırılan 1 Mart tarihinde 13 eyalette yapılacak ön seçimler için elini...