03 / 05 / 2024

Donanım Yapı nerede

Donanım Yapı nerede

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Dacia otomobil alacaklar dikkat! Marka, elektrikli yeni motor ve donanımıyla çok iddialı geliyor!

Dacia, Spring Extreme donanımı ile otomobil piyasasında 2023 senesine iddialı bir başlangıç yapıyor. Marka, 14 ila 22 Ocak tarihleri arasında Brüksel Otomobil Fuarı’nda sergileyeceği yeni donanımını 4 ana modelinde kullanacağını duyururken, yeni ELECTRIC 65 motorun tanıtımı da ilk kez bu fuarda gerç

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Mirage Rezidans Sur Yapı nerede?

30 milyon TL yatırım bedeliyle İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edilen Mirage Rezidans projesi Sur Yapı imzası taşıyor. Projede 342 adet konut bulunuyor. Peki Mirage Rezidans Sur Yapı nerede?

Mas Yatırım Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Yatırım Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, A. M. Mohammed Berruin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Menekşe Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Dönüşüm Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dönüşüm Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi, Murat Özer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak 2015 tarihinde Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 projesi!

Yıldırım Yapı Kuleli Poyraz 1 projesi 'nde daire teslimlerinin Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 52 adet daireden meydana gelen projede satış süreci devam ediyor.

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Remzi Bahadır, Evren Bahadır, Songül Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Arizona Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arizona Yatırım Yapı Anonim Şirketi, Yusuf Durna, Münir Şahin, Naser Anwar Ahmad Abed tarafından 102 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mersin Limanı'na 1 milyar 170 milyonluk yatırım yapıldı!

MIP ortaklarından Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Alan, limana özelleştirilmeden bu yana 1 milyar 170 milyon dolarlık yatırım yapıldığını, işlem hacminin 400 binden 1.5 milyon TEU'ya çıktığını söyledi.

Kentsel dönüşümde 250 milyon liranın üzerinde kira yardımı yapıldı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüme 2014 yılında 79 hin başvuru olduğunu ve bu kapsamda da 250 milyon liranın üzerinde kıra yardımı yapıldığını bildirdi.

DEÜ Öğrenci Donanım Evi Tınaztepe'ye taşındı!

Öğrenci Donanım Evi, 300 metrekarelik alanda iki kattan oluşuyor. Kurulduğu 2009 yılından bu yana, bin 645 öğrenciye yaklaşık 10 bin eşya dağıtan Öğrenci Donanım Evi, ihtiyacı olan gençlerin evlerine nakliye hizmeti de veriyor.

Kentsel dönüşüm için 250 milyon TL’lik kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüme 2014 yılında 79 bin başvuru olduğunu ve bu kapsamda da 250 milyon TL’nin üzerinde kira yardımı yapıldığını ifade etti.

Donanım Yapı nerede Haberi

Donanım Yapı nerede

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. 


Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi adres: Küçükçekmece , Halkalı Merkez Mahallesi, İkitelli Caddesi,...