08 / 05 / 2024

Döner Stop türkiye şubeleri

Döner Stop türkiye şubeleri

Sabancı ailesinden bağımsız ilk girişiminde restorancılığa yönelen CZK Lokantacılık İşletmeleri Kurucusu, Şevket Sabancı ailesinden Can Köseoğlu, Döner Stop ile hızlı bir büyüme dönemine giriyor.

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık nasıl yapılıyor? Eski bankacı farkı açıkladı!

Son zamanlarda emlak sektörüne yapılan peş peşe düzenlemeler gündem olurken, eski bankacı X sosyal medya hesabından Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık konusunu yazdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut satışlarında düşüş: Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20,6 azalarak 93 bin 514 oldu. Peki, Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Mercedes-Benz'in yeni serisi Türkiye’ye özel motorla geldi...

Türkiye’de ilk olarak Mercedes-Benz E 220 d 4MATIC ve Türkiye’ye özel üretilen E 180 motor seçenekleri sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Türkiye’de konutların güçlendirilmesinin maliyeti 500 milyar dolar!

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, 9’uncu Sürdürülebilir Finans Forumu’nda konuşma yaptı. Lopez, “Türkiye’de iklim kriziyle beraber konutları dönüştürmenin bedeli 1 trilyon dolar. Sadece konutları güçlendirmenin bedeli ise 500 milyar dolar” dedi.

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye sevindiren haber!

Dünya Bankası, Türkiye'nin 2023 yılı ekonomik büyüme beklentisini yüzde 3.2'den yüzde 4.2'ye yükseltti. Raporda, Türk ekonomisinin gelecek sene yüzde 3,1 ve 2025'te yüzde 3,9 büyümesinin beklendiği belirtildi.

Yıl sonunda Türkiye’nin enerji faturası 71 milyar doları bulabilir!

Enerji fiyatlarının 2023’ün ilk 6 ayında düşük seyretmesi Türkiye’nin elini rahatlattı. Fakat petrol fiyatlarının artacağına ilişkin beklentiler Türkiye’nin enerji ithalatı faturasını da büyütecek.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Altını ve doları olanlar dikkat! Türkiye için flaş tarih verildi

Elinde altını ya da doları olan vatandaşlar ne yapacaklarını düşünüyor. Türkiye ekonomisi için flaş bir tarih verildi.

Dünya Bankası'ndan Türkiye'deki işletmelere 450 milyon dolarlık destek!

Dünya Bankası, Türkiye’nin güneydoğusunda 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen işletmelere 450 milyon dolarlık destek sağlayacağını duyurdu. İşte detaylar...

Dünya Bankası, Türk ekonomisine ilişkin büyüme beklentilerini revize etti!

Dünya Bankası, Türkiye ekonomisine ilişkin büyüme tahminini bu yıl için, 2023 başında yüzde 2,7 olarak tahmin ederken, ekonominin ilk çeyrekte dirençli kalmasının etkisiyle yüzde rakamı 3,2'ye yükseltti.

Döner Stop türkiye şubeleri Haberi

Döner Stop türkiye şubeleri


Yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyleyen Köseoğlu, Döner Stop ile amaçlarının yüzde 100 yerli marka olarak yurt içi ve yurt dışında fest food zinciri haline gelmek olduğunu belirtti. Köseoğlu, Bunun için CZK çatısı altında aileden bağımsız olarak restorancılık işine girdiğini belirterek şunları söyledi: “Hedefimiz modern ve çağdaş dünyaya ayak uydurabilecek bir ürün. Sektörde 25 yıllık deneyimi olan bir ekiple yola çıktık.


Şimdilik Türkiye’de yayılmayı planlıyoruz. Markalaşma sürecinin tamamlanmasının ardından yurt dışına açılacağız. Bu süreçte yeni marka yaratma planlarımız var. Markanın şimdilik Kavacık ve Mecidiyeköy’de birer şubesi bulunuyor. Bu yıl sonuna kadar 6 şubeye ulaşacağız. 2015 sonuna kadar ise 15 şubeye ulaşacağız.” Döneri Stop’un menüleri arasında Cheese Klasik, Cafe de Paris, Cheddar Mantarlı ve Jalapeno Biberli olmak üzere 4 farklı...