30 / 04 / 2024

dönmezler petrol

dönmezler petrol

Dönmezler Petrol, İstanbul Şirinevler ve Sancaktepe'de bulunan Beyaz Fil AVM için elektronik, züccaciye, ev tekstili ve mobilya sektöründe deneyimli iç mimar arıyor

Akaryakıta indirim gelecek mi? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında flaş gelişme! Sürücüler dikkat! 

Savaşla beraber artan Brent petrol fiyatlarında geri çekilme başladı. Düşen petrol fiyatının ardından, şimdi akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Peki 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları bugün hangi ilde kaç lira oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 13 Ekim 2023 fiyat listesi...

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Petrolde zam furyası! Fiyatlar neden artıyor? Sebepleri bir bir sıralandı!

Petrol fiyatlarındaki artış ile beraber akaryakıt fiyatları zamlandı ve enflasyon korkusu büyüdü. Peki, petrol fiyatları neden zamlanıyor? Artık nereye kadar devam edecek ve ekonomiye etkileri ne olacak? İşte detaylar...

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?

Brent petrolün varil fiyatı dün 79,50 dolara kadar yükselşrken, günü 79,40 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü? İşte güncel brent petrol varil fiyatı.

Son dakika! Petrol fiyatlarında artış bekleniyor!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), gelecek senenin son çeyreğine kadar küresel petrol stoklarında beklenen düşüşün petrol fiyatları üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturduğunu kaydetti.

Brent petrolün varil fiyatı düştü! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 75,75 dolardan işlem gördü. Bugün ise güne düşüşle başlayan brent petrolün ne kadar olduğu merak ediliyor.  Brent petrol bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 brent petrol fiyatı.

Bakan Dönmez açıkladı! Müjde yolda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, petrol keşiflerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Doğu Karadeniz'de petrol müjdesi gelebilir.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Brent petrolün varil fiyatı düştü! Brent petrol ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 77,31 dolara kadar yükselirken, güne yüzde 0,55 azalışla başladı. Brent petrol ne kadar oldu? 18 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrol fiyatı düştü! Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 17 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı 

Brent petrol varil fiyatı dün 75,94 dolara kadar yükseldikten sonra günü 74,91 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrol fiyatı yeni güne düşüşle başladı. Peki  Brent petrol varil fiyatı ne kadar oldu? 17 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

dönmezler petrol Haberi

dönmezler petrol

 Dönmezler Petrol, İstanbul Şirinevler ve Sancaktepe'de bulunan Beyaz Fil AVM için elektronik, züccaciye, ev tekstili ve mobilya sektöründe deneyimli iç mimar arıyor. Adayların CV'lerini iletecekleri adresler şöyle:
Tel:0212 263 43 40 - 02122634350 - 0212263 43 00

Kültür Mah. A. Adnan Saygun Cd. Uydu Sok.Gündeş apt. no:4 d:14 Ulus Beşiktaş

[email protected]  www.donmezlerpetrol.com.tr

 

...