30 / 04 / 2024

Dönüşüm Dünyası adres

Dönüşüm Dünyası adres

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Can Nural tarafından kuruldu.

İzmir, 21 fay kırığının üstünde: İş dünyasından kentsel dönüşüm çağrısı geldi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkan adayları ile ‘İzmir İş Dünyası’ buluşmasındaydı. Oda başkanları, İzmir'in deprem riskine dikkat çekerek kentsel dönüşüme hız verilmesini ve projelerin önünün açılmasını talep etti. 

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

İş dünyası Merkez Bankası’nın faiz artırım kararını nasıl karşıladı? İşte ilk tepkiler…

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) uzun bir aradan sonra faizleri artırmasının kamuoyundaki yankıları sürüyor. İş dünyasının temsilcileri de faiz kararına ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.

Altında adeta tüm ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın

Altında adeta tüm ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

İnşaat mühendislerinden kentsel dönüşüm için çağrı!

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Feyyaz Sungur, İzmir genelinde acil kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi. 

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Celal Koloğlu'ndan iş dünyasına 'umutsuzluğa kapılmayın' mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İş dünyası olarak bize düşen birlik olmak, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürmek ve istihdamın korunması için gereken hassasiyeti göstermektir" dedi

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Mücahit Demirtaş yaptığı açıklamada, "Hayırda yarışanların en önünde olmak dileği ve hedefiyle Milli Dayanışma Kampanyası'nda yer alacağız." ifadelerine yer verdi.

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Can Nural tarafından kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk dünyasını birleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TDMMB'nin toplantısında dev ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türk dünyasını birleştireceğini belirtti.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Dönüşüm Dünyası adres Haberi

Dönüşüm Dünyası adres

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Can Nural tarafından kuruldu.

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi konusu:
1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüne ilişkin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların birer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, tekstiller vs toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alım, satımı, ithali , ihracı, 2- Evsel ve kentsel atık ayrıştırma ve geri dönüşüm işlerini yapmak, ve bunları yan mamul veya yan sanayi...