28 / 04 / 2024

dönüşüm meram projesi

dönüşüm meram projesi

Meram Gençlik Meclisi, Kentsel Tasarım Atölyesi bünyesinde ‘Renkli Pedallar’ adlı projeyle Dönüşüm Meram’a destek oldu.

Mehmet Babaoğlu'ndan Dönüşüm Meram'a destek!

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Meram Belediyesi tarafından geçen hafta tanıtımı yapılan ‘Dönüşüm Meram’ adlı kentsel dönüşüm projelerinin hem Konya’da hem Türkiye genelinde gündem oluşturduğunu söyledi.

Meram'da 1 milyon 410 bin metrekarelik alan dönüşecek!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Dönüşüm Meram’ adlı tanıtımla ilçedeki kentsel dönüşüm projelerini ve planlama çalışmalarını kamuoyuna sundu. Başkan Toru; “Dönüşüm Meram; Meramımızın mazisinden, geleneğinden aldığı gücünü geleceğe taşıyan bir süreçtir” dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli kentsel dönüşüm kampanyasında İstanbullu vatandaşların bilgilendirmesi için 39 araç daha eklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm tırları yarısı bizden kampanyası için İstanbul'da!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli dönüşüm kampanyasıyla ilgili olarak gezici tırlardaki uzmanları İstanbullulara ulaştırıyor.

İnşaata kentsel dönüşüm dönüşüm dopingi!

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi, birçok ana ve yan sektöre katkı verecek ve ekonomiyi canlandıracak.

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Limak’ın Yeşil Dönüşüm Ormanları şimdi de Bursa’da kök salacak!

Limak Enerji’nin fatura ve abonelik işlemlerinde kullanılan kağıtların doğaya yeniden kazandırılması ve tüketilen kağıt miktarını dengelemek için başlattığı Yeşil Dönüşüm Ormanları Projesi, Çanakkale’den sonra Bursa’da da hayata geçirilecek...

Meram Küçükaymanas kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Mayıs'ta!

Meram Belediyesi tarafından Küçükaymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi ihale ediliyor. Toplam 195 konutun yapılacağı inşaat için ihale 2 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Konya Uluırmak Dönüşüm Projesi'nde 130 yapı yıkıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kapsamında 148 adet yapının 130’u yıkıldı.

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Meram'da dönüşüm için ilk kazma bu yıl vurulacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi verdi.

Meram Şükran Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Meram'daki Tarihi Bedesten Çarşısı’nın yanında yer alan Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde de anlaşma seviyesi yüzde 85'i geçti.

Meram'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Dönüşüm Meram’ ismiyle kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini, 1. etap olarak çalışılan bölgelerde 2017 yılında inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Meram Gençlik Meclisi'nden Dönüşüm Meram'a destek!

Meram Gençlik Meclisi, Kentsel Tasarım Atölyesi bünyesinde ‘Renkli Pedallar’ adlı projeyle Dönüşüm Meram’a destek oldu.

dönüşüm meram projesi Haberi

dönüşüm meram projesi


Meram Gençlik Meclisi, Kentsel Tasarım Atölyesi bünyesinde ‘Renkli Pedallar’ adlı projeyle Dönüşüm Meram’a destek oldu. Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencilerinin bulunduğu ekip, Meram Belediyesi kentsel dönüşüm alanlarında bisikletleriyle gezerek oluşturdukları raporu Başkan Toru’ya sundular.

Meram Gençlik Meclisi Üyeleri, Renkli Pedallar projesi kapsamında Meram Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin önünde bir araya geldiler. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Gençlik Meclisi üyelerinden oluşan Renkli Pedallar ekibinin ‘Keşif ve Raporlama’ gezisine start verdi.


“GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Meram’ın yerel kalkınması için belediye olarak planlama ve dönüşüm hamlelerinin büyük bir hızla devam ettiğine dikkat çeken Başkan Fatma Toru, “Fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik alanında da çalışmalarımız devam ediyor. Bu meyanda gençlerimiz ve onların fikirleri bizim için...