26 / 05 / 2024

Dora Gyd Turizm İnşaat iletişim

Dora Gyd Turizm İnşaat iletişim

Dora Gyd Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şeker tarafından kuruldu.

Dora Gyd Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Gyd Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şeker tarafından kuruldu.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gyd Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ziver Volkan Duru tarafından kuruldu. 

Asya Gyd İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Gyd İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serkan Çelik, Recep Dincel ve Engin Küçükyalı imzasıyla kuruldu.

Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anjel Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Soner Emeksiz, Dora Semoil ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Palmiye Caddesi'nde kuruldu.

Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emir Dora Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Serkan Pastutmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Fatih'te kuruldu.

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dağdelen, Emel Dağdelen Çetin tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak tarihinde kuruldu.

Dinekli Turizm'in borçları tasfiye edilecek!

Adalet Bakanlığı Konya 6. İflas Müdürlüğü, Dinekli Turizm Seyahat Ticaret A.şž. hakkındaki tasfiyenin şimdilik adi tasfiye şeklinde icra edileceğini duyurdu...

Turizm tesisleri 2010 yılında yüzde 62,9 artış gösterdi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli varlıklarından olan kaliteli turizm tesislerinin sayısı her geçen yıl daha da arttığı bildirildi

Utopya Turizm 2010'da neler yaptı

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.şž, 1 Ocak 2010 - 31 Aralık 2010 dönemine ilişkin faaliyet raporunu bildirdi

Petrokent Turizm Genel Kurulu 29 Mart'ta toplanıyor

Petrokent Turizm A.şž Genel Kurul'u 29 Mart 2011 tarihinde, saat 10.00'da toplanacak

ITB Berlin Turizm Fuarı 'na 110 Türk şirketi katıldı!

Paulus için dilek tutulup, mum yakılacak Türkiye, Berlin 'de düzenlenen turizm fuarı ITB 'ye 110 firmayla adeta çıkarma yaptı. Bu yıl fuar katılımcılarına üç boyutlu gözlüklerle seyahat yaptıran Türkiye inanç turizminde yeniliklere de imza atıyor  

Türkiye'nin en büyük turizm yatırımı 11 Nisan'da başlıyor

Turizmcilerin işletmesine 49 yıllığına verilecek arazilerden ise İzmir'in payına sadece bir otel düştü. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hazine ve tartışmalı 2-B arazilerini, 49 yıllığına turizm yatırımcısının hizmetine tahsis ediyor

Dora Gyd Turizm İnşaat iletişim Haberi

Dora Gyd Turizm İnşaat iletişim

Dora Gyd Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şeker tarafından kuruldu.

Dora Gyd Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşlara tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...