30 / 04 / 2024

dorçe açıklamalar

dorçe açıklamalar

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Pazarlama modüler sektörüne ilişkin 2022 beklentilerini açıkladı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Emekli maaşına zam geliyor: Talimat verildi, çalışmalar start aldı, bakanlar peş peşe açıklama yaptı... 

Emekli maaş zamlarında son dakika gelişmeler merak bekleniyor. Cumhurbaşkanı ve Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken emeklilerin gözü yapılacak toplantıya çevrildi. İşte emekli maaşlarında son dakika gelişmeleri...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi! İlk olarak borsaya girecek olanlara seslenen Memiş, hangi seviyelerden yatırım yapılması gerektiğini açıklayarak altın, dolar ve KKM ile ilgili açıklamalar yaptı.

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili senaryolar ve açıklamalar peş peşe gelirken, İBB de konu ile ilgili harekete geçti. İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı!

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!

Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Konu ile ilgili açıklamalar uzmanlardan geldi. Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!

Altında kıyametin kopacağı tarihler peş peşe açıkladı! Bu rakamlar ilk kez verildi! Tüm bildiklerinizi hemen unutun

Altının onsundaki düşüş haftanın ilk gününde gündeme yerleşti. Altın aşağı yönlü hareket ederken dünyaca ünlü ekonomistlerden peş peşe açıklamalar geldi. Öyle rakamlar açıkladılar ki bu zamana kadar bu rakamlar hiç açıklanmadı. İşte o altın yorumu...

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı! İstanbullular hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı!

Kandilli peş peşe açıkladı! Beklenen Marmara depremi... O yıla kadar yüzde 95 oranında 7.2 büyüklüğünde olacak!

İstanbulluları tedirgin eden Marmara depremi ile ilgili açıklamalar bir bir geliyor. Kandilli peş peşe açıkladı! Beklenen Marmara depremi... O yıla kadar yüzde 95 oranında 7.2 büyüklüğünde olacak!

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? En çok nereleri etkileyecek? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Hangi uzman ne diyor?

Beklenen büyük İstanbul depremine ilişkin uzman isimler peş peşe açıklamalar yapılıyor. İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? En çok nereleri etkileyecek? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Hangi uzman isim ne diyor? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

dorçe açıklamalar Haberi

dorçe açıklamalar

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Pazarlama ve İnsan Kaynakları Departmanlarından sorumlu İcra Kurulu Üyesi Murat Kayaalp, son yılların yükselen yapı kategorisi içerisinde yer alan modüler prefabrik yapıların, 2021 yılını salgın ve dünya genelinde yaşanan negatif gelişmelere rağmen büyüyerek geçirdiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dorçe Prefabrik ve İnşaat'tan yapılan açıklamada görüşlerini aktaran Kayaalp, AB Yeşil Mutabakatı kapsamında 2022 yılında da sürdürülebilirlik vizyonunda yeni gelişmeler ışığında sektörün ilerlemeye devam edeceğine işaret ederek şunları söyledi:

"Artan nüfus ve kaynakların plansız kullanımı dünyayı geri dönüşü olmayan bir noktaya doğru sürüklüyor. Kuraklık, azalan verimli topraklar ve su kaynakları kitlesel göç hareketlerini tetiklemeye başladı. Bu gerçeği gören ülkeler kolları sıvayarak ilk büyük adımı attılar. AB Yeşil Mutabakatı ve Paris İklim...