28 / 04 / 2024

Dört ilçenin imar planı değişiyor

Dört ilçenin imar planı değişiyor

Şehir plancılığı alanında 20 bin hektardan fazla alanın imarı planı ve denetimini gerçekleştiren İmpo İmar A.Ş, son olarak 4 ilçenin daha imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı.

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Datça'da TOKİ'ye devredilen dört arazi yargıya taşındı!

Datça Belediyesi, ilçenin en kıymetli yerlerinde bulunan 4 arazinin sessiz sedasız Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) devredilip satışa çıkarılmasını yargıya taşıdı.

Kanal İstanbul dört ilçede gayrimenkul fiyatlarını artıracak!

Kanal İstanbul‘un güzergahında yer alan dört ilçede gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor. Endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, özellikle Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy‘de fiyatların artacağına dikkat çekti. 

Meram'da imar ve mülkiyet sorunları çözülüyor!

Konya’nın merkez İlçe Meram Belediyesi, ilçenin imar ve mülkiyet sorunlarının çözümü için imar düzenlemeleri ve 18. Madde uygulamalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. 

9 ilde 11 ilçenin mülki idare sınıfı değişti!

Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yerdeğiştirme Yönetmeliğinin Eki Cetvellerde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ ile 9 ilde 11 ilçenin mülki idare sınıfı değişti..

Trabzon Karaçam ve Ataköy mahalleleri nazım imar planı onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un içerisinde Çaykara ve Dernekpazarı’nın da bulunduğu 8 ilçenin imar planını onayladı.

Trabzon'da 8 ilçenin imar planı onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 8 ilçenin 1/5000 ölçekli revizyon ve ilave nazım imar planının onaylandığını bildirdi.

Konya'da 8 ilçenin imar planı revizyonu askıya çıktı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu çalışmaları kapsamında, 8 ilçenin imar planı revizyonu askıya çıkardı.

Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası için 9 Haziran son gün!

Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası 5 Nisan'da başladı ve 9 Haziran'a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında 1 Şubat 2017 tarihinden önce Emlak Konut'tan ev alanlara özel ödeme seçenekleri ve indirim oranları sunuluyor. İşte Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası'nın detayları...

İskenderun'a dört yeni semt pazarı inşa ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

Dört ilçenin imar planı değişiyor Haberi

Dört ilçenin imar planı değişiyor

Şehir plancılığı alanında 20 bin hektardan fazla alanın imarı planı ve denetimini gerçekleştiren İmpo İmar A.Ş, son olarak 4 ilçenin daha imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı.  İmpo İmar ekipleri İzmir Maydanoz sahili, Bitlis Güroymak ilçesi, Niğde Yıldıztepe beldesi ve Elazığ Erimli beldesinin imar planlarını hazırlayacak. İmar planları yenilecek 4 ilçenin toplam alam 5 bin hektarı buluyor.  Şirket 2014 yılının sonlarında da İzmir Menderes, İzmir Aliağa, Erzincan Refahiye, Edirne Beğendik, Çorum Bayat ilçelerinin imar planlama işlerini almıştı.  İmar planlaması kentler için çok önemli Türkiye'de imar planlamanın önemine dikkat çeken şehir plancısı Hüseyin Oflaz, "Şehirlerin kalkınması için yeni yatırımlar nasıl ihmal edilemez öneme sahipse, yeni yatırımların sağlam zeminlerde gerçekleştirilebilmesi, kentlerin gelecek yüzyıllara modern ve sürdürülebilir bir kimlikle kavuşabilmesi için imar...