05 / 05 / 2024

Dossa Dossi otel

Dossa Dossi otel

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor. İş tatili konseptiyle her yıl düzenlediği moda fuarı ve şovunda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Antalya'da ağırlayan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Dosso Dossi, Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak!

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

Dosso Dossi Downtown, En iyi dekore edilen otel seçildi!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Dosso Dossi Downtown'a en iyi dekore edilen otel ödülü!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eraslan: "Bunun ardından yarışmanın dünya çapındaki son ayağını oluşturan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde de ülkemizi birinci yapmayı arzuluyoruz" dedi.

Dosso Dossi 5 yılda 5 otel açacak!

Dosso Dossi daha çok tekstil alanında yılda iki kez gerçekleştirdiği fashion show’ları ile adını duyursa da turizmden tekstile, gayrimenkulden gıdaya kadar 4 değişik alanda faaliyet gösteriyor.

Dosso Dossi 5 lüks otel açacak!

Düzenlediği moda şovlarıyla yılda 10 bin yabancıyı Türkiye' ye çeken Dosso Dossi markası, turizme de el attı. Dosso Dossi, turizme 250 milyon dolar yatırım yapacak.

Dosso Dossi 5 yıl içinde 5 yıldızlı 5 otel açacak!

Yılda iki kez ocak ve haziran aylarında düzenlediği Dosso Dossi Fashion Show ile Türk tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcilerini yabancı alıcılarla buluşturan Dosso Dossi, organizasyon tecrübesini turizm sektörüne yatırım için kullanacak...

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor!

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor. İş tatili konseptiyle her yıl düzenlediği moda fuarı ve şovunda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Antalya'da ağırlayan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi.

Dosso Dossi 5 yıldızlı 5 otel açacak!

Dosso Dossi Fashion Show ile Türk tekstil ve hazırgiyim sektörü temsilcilerini yabancı alıcılarla buluşturan Dosso Dossi, yaptığı organizasyonlardan elde ettiği tecrübeyi turizm sektörüne yapacağı yatırım için kullanacak.

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Dossa Dossi otel Haberi

Dossa Dossi otel

İş tatili konseptiyle yılda iki kez Antalya'da düzenlediği moda fuarı ve şovuyla tanınan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi. Dosso Dossi Fashion Show aracığıyla bir yılda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Türkiye'de ağırlayan Dosso Dossi'nin CEO'su Hikmet Eraslan, "5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açacağız. Otellerimiz temaları ile ön plana çıkacak. İlk otelimiz Dosso Dossi Hotels Old City, Sultanahmet'te hizmete girdi. Otel grubumuz için toplam 250 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz" dedi. 


ÇOCUKLUYA SPORCUYA ÖZEL HİZMET 

Sultanahmet'teki otel için 50 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını açıklayan Eraslan, 2017'ye kadar Vatan Caddesi, Sefaköy ve Yenikapı'da da 4 otel daha yapacaklarını söyledi. Eraslan, turizm grubu bünyesinde bin 300 kişiye de istihdam sağlanacağını belirtti. Sultanahmet'teki otelin çocuklu ailelerin de düşünülerek tasarlandığını açıklayan Eraslan, "İkinci otelimiz Dosso Dossi...