06 / 05 / 2024

Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan

Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan

Ağırlıklı olarak spor takımlarını misafir etmek üzere tasarlanan Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, "nitelikli gayrimenkul ödülü" olarak tanımlanan European Property Awards ile onurlandırıldı.

Dosso Dossi 5 lüks otel açacak!

Düzenlediği moda şovlarıyla yılda 10 bin yabancıyı Türkiye' ye çeken Dosso Dossi markası, turizme de el attı. Dosso Dossi, turizme 250 milyon dolar yatırım yapacak.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Dosso Dossi Doğubayazıt'ta yatırım yapacak!

Dosso Dossi Holding'in kurucusu Memet Erasları, 17 yaşından beri ticaretin içinde. Tecrübe ve bilgi hazinesi Eraslan, şirketin yönetimini çocuklarına devretmesine karşılık her sabah şirkete gidiyor.

Dosso Dossi'nin Halkalı projesinde ilk kazma 2017'de vurulacak!

Proje için ilk kazmayı Ocak 2017’de vuracaklarını bildiren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, inşaatı 18 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Dosso Dossi Downtown'a en iyi dekore edilen otel ödülü!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eraslan: "Bunun ardından yarışmanın dünya çapındaki son ayağını oluşturan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde de ülkemizi birinci yapmayı arzuluyoruz" dedi.

Dosso Dossi 5 yılda 5 otel açacak!

Dosso Dossi daha çok tekstil alanında yılda iki kez gerçekleştirdiği fashion show’ları ile adını duyursa da turizmden tekstile, gayrimenkulden gıdaya kadar 4 değişik alanda faaliyet gösteriyor.

Dosso Dossi Otelleri 3. otelini Sefaköy'de açacak!

Antalya'da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Hikmet Eraslan 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflediklerini belirtti.

Dosso Dossi 5 lüks otel açacak!

Düzenlediği moda şovlarıyla yılda 10 bin yabancıyı Türkiye' ye çeken Dosso Dossi markası, turizme de el attı. Dosso Dossi, turizme 250 milyon dolar yatırım yapacak.

Dosso Dossi 5 yıl içinde 5 yıldızlı 5 otel açacak!

Yılda iki kez ocak ve haziran aylarında düzenlediği Dosso Dossi Fashion Show ile Türk tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcilerini yabancı alıcılarla buluşturan Dosso Dossi, organizasyon tecrübesini turizm sektörüne yatırım için kullanacak...

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor!

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor. İş tatili konseptiyle her yıl düzenlediği moda fuarı ve şovunda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Antalya'da ağırlayan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi.

Dosso Dossi 5 yıldızlı 5 otel açacak!

Dosso Dossi Fashion Show ile Türk tekstil ve hazırgiyim sektörü temsilcilerini yabancı alıcılarla buluşturan Dosso Dossi, yaptığı organizasyonlardan elde ettiği tecrübeyi turizm sektörüne yapacağı yatırım için kullanacak.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın: İslam'ın 6'ncı şartı şirket kurmak olsun!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Şirket kurmak o kadar önemli ki, eğer ‘İslam'ın 6'ncı şartı ne olsun' deseler, ben ‘Şirket kurmak' derim" dedi

Çimbeton yönetim kuruluna İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy atanacak!

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları yönetim kuruluna bağımsız adaylar olarak İlhan F. Gürel ve Taha Aksoy'un atanması için genel kuruldan izin alınacak

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Öztürk'ü konuk ediyor

Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan Haberi

Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan



Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, otelin aralık ayı içinde misafir kabul etmeye başlayacağım söyledi. Eraslan, "5 yüda 5 yıldızlı 5 otel açacağız. Otellerimiz temaları ile ön plana çıkacak. İlk otelimiz Dosso Dossi Hotels Old City, Sultanahmet'te hizmete girdi" diye...