17 / 05 / 2024

Dounia Dk adres

Dounia Dk adres

Dounia Dk Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Dounıa Amatrz tarafından kuruldu.

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kuş tarafından kuruldu.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

Dounia Dk Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dounia Dk Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Dounıa Amatrz tarafından kuruldu.

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Demirli İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kaya Demirli, İbrahim Demirli ve Mahmut Demirli ortaklığında kuruldu.

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Demirel tarafından kuruldu.

DK Bab İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DK Bab İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta  40 bin TL sermaye bedeli ile Bedirhan Dikmen tarafından kuruldu.

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 

DK Dip Köşe Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

DK Dip Köşe Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Yavuz tarafından kuruldu.

Unigarden'da yüksek kira getirisi fırsatı!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede 46 bin metrekare arazi üzerinde kurulu 960 konut ve İş merkezi ile bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören UNIGARDEN'da yüksek kira getirisi sunuluyor...

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Mona İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kaıdköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kaçmaz tarafından kuruldu. 

Dk Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Güray Demir tarafından kuruldu. 

Dounia Dk adres Haberi

Dounia Dk adres

Dounia Dk Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Dounıa Amatrz tarafından kuruldu.

Dounia Dk Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU...