21 / 05 / 2024

DÖVİZ kurları

DÖVİZ kurları

Kredi derecelendirme kuruluşu Her faiz artışı kararı piyasaları sallayan Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) bu yılsonuna kadar faizi artırıp, gelecek yıl ise farklı bir politikaya geçeceği tahmininde bulundu.

AVM sahipleri dolar kurunu sabitledi!

DÖVİZ kurlarındaki yükseliş pek çok sektör gibi yabancı para cinsinden kira ödeyen AVM’lerdeki mağazaları da vurdu.

Tüm kira sorunları iki satırlık yasal düzenlemeyle çözülebilir! İşte o öneri...

Yüzde 25 kira zammı sınırı sebebiyle ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ediyor. Avukat Dursun Küçük, X sosyal medya hesabından kira davalarını çözecek bir düzenleme önerisini paylaştı. İşte o öneri ve gelen yorumlar...

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

KKM'de düşüş devam ediyor

Kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarının toplamı 29 Eylül haftasında 1 milyar 254 milyon lira kadar indi. Böylece atılan adımlara rağmen KKM hesaplarındaki düşüş hızı yavaşlamayı sürdürdü.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Dolar, euro ve sterlinde hafta sonu hareketliliği! İşte son dakika döviz fiyatları...

​​​​​​​Dolar, euro ve sterlin gibi küresel para birimleriyle ilgilenen yatırımcılar ve vatandaşlar, hafta sonu da arama motorlarında döviz fiyatları araştırmaya devam ediyor. Peki haftanın son günü dolar, euro ve sterlin serbest piyasada ve Kapalıçarşı’da ne kadar oldu? İşte 30 Temmuz 2023 Pazar döv

Eğer faturalarınızı bu şekilde ödüyorsanız bunu yapmayı ihmal etmeyin! Son tarih 13 Mayıs!

Fatura ödeyenler için yeni bir karar geldi. Telefon, elektrik ve su faturaları için yeni bir düzenleme gündemde. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

 Bu haber büyük küçük herkesi üzecek! Kuş gribi yeniden görüldü artık yumurtaları tane ile alacağız! Bu zam cep yakacak 

Son 10 yıldır türlü salgınlarla uğraşan dünya son olarak koronanın etkisinden daha yeni yeni kurtulmaya başlarken bu sefer de eskilerden tanıdığımızı bir virüsün tekrar ortaya çıktı görüldü. 

Dövizden çözülen paralar nereye gidiyor? Paranın yeni adresi neresi?

Seçim öncesi piyasalarda dalgalı seyir devam ederken, döviz hesaplarından çözülen paraların nereye gittiği merak konusu. Uzmanlar, döviz mevduatlarından çıkan 27,7 milyar doların nereye gittiğini araştırıyor.

Akaryakıta indirim yolda! Sürücüler sevindi!

Dünya gündeminde yaşanan gelişmeler ve dövüz kurundaki dalgalanma benzin ve motorin fiyatlarına da yansımaya devam ediyor.

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik borcu olanlar dizlerini dövüyor! İşte güncel altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ederken altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Bilezik borcu olanlar fiyatlar karşısında dizlerini dövmeye başladı. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları.

Altında düğüm çözülüyor! İki dev banka peş peşe açıkladı! Bu rakamlar ne görüldü ne duyuldu! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından takip edilirken iki dev bankadan son dakika altın rakam tahmini geldi. Peş peşe gelen bu rakamlar ne görüldü, ne duyuldu. Aklınız çıkacak!

Migros'ta akıllı saatlerde inanılmaz fırsat! 99.90 TL'den başlıyor! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen süpermarketlerden biri olarak tanıdığımız Migros'tan muhteşem fırsat geldi! 99.90 TL'den başlayan fiyatlarla akıllı saatler satışta! Peki, Migros'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Vakıfbank'tan müjde! Anında 1000 TL indirim!

Vakıfbank'tan müşterilerine güzel haber! Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından biri olarak tanıdığımız Vakıfbank, yeni kampanyasını paylaştı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte son durum...

DÖVİZ kurları Haberi

DÖVİZ kurları

Faiz artırımındaki şahin tutumu ile tüm piyasaların ve küçük büyük bütün yatırımcıların dikkatle takip ettiği Fed'in faiz artırımı kararına ilişkin dikkat çekici bir tahmin geldi. Fitch'in küresel pazarlarla ilgili büyüme ve enflasyon tahminlerinin yer aldığı raporda, politika faizlerinin beklenenden çok daha hızlı arttığı belirtilerek, Fed'in yılsonuna kadar faiz oranını yüzde 4'e çıkaracağı ve 2023 yılı boyunca da orada tutmasının, beklendiği yer aldı. Raporda yüksek ve kalıcı enflasyonun ve sıkı işgücü piyasalarının ABD Merkez Bankası (Fed), İngiltere Merkez Bankası (BoE) ve Avrupa Merkez Bankası'nın (AMB) son aylarda daha şahinleşmesine neden olduğu vurgulandı. Rapora göre; Avrupa Merkez Bankası'nın yeniden finansman oranını Aralık ayına kadar yüzde 2'ye yükseltmesi, İngiltere Merkez Bankası'nın ise faizi Şubat 2023'e kadar 3,25'e çıkarmasının beklendiği kaydedildi.

Türkiye için 2023...