29 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik borcu olanlar dizlerini dövüyor! İşte güncel altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik borcu olanlar dizlerini dövüyor! İşte güncel altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ederken altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Bilezik borcu olanlar fiyatlar karşısında dizlerini dövmeye başladı. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları.



Altın fiyatları haftanın üçüncü günü hızla yükselmeye başladı. Gram altın 1070 lirayı test ederken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Bilezik borcu olan vatandaşlar ise fiyatlar karşısında dizlerini dövmeye başladı. Peki bugün güncel altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? İşte 16 Kasım 2022 Çarşamba günü 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön