03 / 05 / 2024

Dr. Serdar Kalaycı

Dr. Serdar Kalaycı

MERAM Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle Yenice-Hacı îsa Efendi Mahallelerini kapsayan 'Konevi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1220 konutluk ilk etabında inşaatlar tamamlandı. Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, projeleri Başbakan'a anlattı...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Serdar Öztezcan evinde düş bahçesi yarattı!

15 sene önce model trenler ve geçtiği yerlerin canlandırmasını yapmaya başlayan Prof. Dr. Serdar Öztezcan, evinde yaklaşık 20 metrekarelik bir düş bahçesi düzenledi. 

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

Yenidoğan Serdar Kültür Merkezi 5 milyona mal olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenidoğan Serdar Kültür Merkezi inşaatını inceledi.

İstanbul'daki bina ve köprülerin yapı sağlığı takipte!

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serdar Soyöz, İstanbul’daki belli başlı bina ve köprülerin depreme karşı dinamik özelliklerinin takip edildiğini belirtti.

İzmit Serdar Mahallesi Kültür Merkezi 4,6 milyona mal olacak!

İzmit Belediyesi’nin kültür merkezlerine bir yenisi daha ekleniyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz Kasım ayında ihalesi yapılan Serdar Mahallesi Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Girişimciler İçin İnşaat kitabı yayınlandı!

İnşaat işine yeni girmek isteyen ya da bu işle ilgilenip daha fazla bilgi edinmek isteyenler için Dr. Serdar Özlük'ün yazdığı Girişimciler İçin İnşaat kitabı yayınladı.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne ek bina yapılacak!

Fakülte binasında düzenlenen basın toplantısına Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz ve dekan yardımcıları katıldı.

Akıllı binalar 'akıllı' değil!

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Serdar Selamet ve öğrencileri, yüksek katlı yapılar için yangına dayanımlı betonçelik kompozit taşıyıcı sistem geliştirdi

Akıllı binalar yangına dayanıklı sistem geliştirildi!

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Selamet öncülüğünde çok katlı binalarda uzun süre yangına dayanımlı beton-çelik kompozit bir taşıyıcı sistem geliştirildi.

Serdar Sümer: İFM’nin başarısı istikrarı artıracak!

Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer, “İFM’nin başarısı global piyasaların Türkiye’nin istikrarına, yasal ve bürokratik uygulamalarına olan inancını artıracak” dedi.

Serdar Sayan: Rant üretecek arsalar bitiyor!

Türkiye’de daha önce iki kez yaşanan ‘sanayisizleşme’ benzeri bir sürecin yaşandığını anlatan Prof. Dr. Serdar Sayan, “İnşaat bir köpük ve buradan rant yaratıp dağıtarak oluşturulan büyüme süreci sürdürülebilir değil” dedi.

Dr. Serdar Kalaycı Haberi

Dr. Serdar Kalaycı

MERAM Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle Yenice-Hacı îsa Efendi Mahallelerini kapsayan 'Konevi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1220 konutluk ilk etabında inşaatlar tamamlandı. 4 yıl içinde kentsel dönüşüm çalışmalarıyla toplam 6 bin 500 konutun inşaatını başlattıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, bu konutların yarıdan fazlasının teslim aşamasına geldiğini kaydetti. 


Konya'nın mimarisine uygun Konevi Kentsel Dönüşüm Projesinin Meram için tarihi öneme sahip olduğunu belirten Kalaycı, "Yenice ve Hacı İsa Efendi Mahallelerini kapsayan bu bölge Meram'ın ana merkezi olacak ve şehrimizin önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. İlk etapta 23 bloğun yapımı tamamlandı. Bu etaptan sonra 2. etabın ihalesi yapılacak ve 1404 konutla birlikte toplam 2 bin 624 konut yapılacak. Konutlar farklı bir mimariyle inşa ediliyor. TOKİ'nin klasik tiplerinden farklı bir tarzda...