05 / 05 / 2024

D&R yeni şubeleri

D&R yeni şubeleri

Eğlence perakendecisi D&R, hediyelik eşya ve oyuncak sektöründe yer alan AGT Tanıtım’ı satın aldı. D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu, dijital mecraların perakende sektörüne sunduğu büyüme fırsatlarını değerlendirdiklerini belirtti.

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO Genel Müdürü oldu! 

Kuzugrup GYO'nun Genel Müdürü değişti. Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu. 

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

İkinci el otomobil satışında büyük tuzak: Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle şişiriyorlar

Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle fiyatları şişiriyorlar...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Memurlar şimdi yeni maaşlarınıza göz atın! Öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç TL oldu? Rakamlar tek tek geldi!

Memurlar Ocak 2024 zamlı maaşlarını merakla araştırıyor. Peki öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç liraya yükselecek? İşte o rakamlar...

GYODER'den kiraları düşürecek 'Yeni Konut Modeli'

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği emlak piyasasında denge sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında kiraların düşürülmesi hedefleniyor. İşte detaylar...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

EYT tasarısında yeni gelişme! Teklif, 8 maddeden 5'e düşürüldü!

Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir milyonlarca kişi EYT ile yatıp kalkıyor. Pek çok vatandaşın emeklilik umudunu bağladığı EYT cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. EYT kanun teklifinde, madde sayısı 8’den 5’e düşürüldü.

D&R yeni şubeleri Haberi

D&R yeni şubeleri



Eğlence perakendecisi D&R, hediyelik eşya ve oyuncak sektöründe yer alan AGT Tanıtım’ı satın aldı.


1995 yılından beri faaliyet gösteren AGT, her türlü kartpostal, poster, takvim, kartvizit ve her nevi kağıt ürününün imalatı, alım ve satımının yanı sıra  hammaddeleri imal ederek ihracatını yapıyor. Şirket, Amerikan Hallmark tebrik kartı ve hediyelik ürünleri, Top Model, Nici, Carte Blanche, History&Heraldry, Paper Island, Santoro gibi markaların Türkiye’deki dağıtım hakkını elinde bulunduruyor.


HEDEF 147 MAĞAZA

Dijital mecraların perakende sektörüne sunduğu büyüme fırsatlarını değerlendirdiklerini belirten D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu, “Markamızı daha da güçlendirmek için önümüzdeki dönemde hem mağaza sayımızı artırmayı hem de eğlence perakendesindeki yatırımlarımıza yenilerini eklemeyi hedefliyoruz. Bu alımla birlikte D&R müşterilerine sunduğu ürün portföyünün gelişimine katkıda bulunacak hem de yeni markaların Türkiye’ye getirilmesinde rol oynayacaktır” dedi....