05 / 05 / 2024

dragos konakları\'nda türk kızılayı konut satıyor

dragos konakları\'nda türk kızılayı konut satıyor

İstanbul Maltepe Dragos Mevkii'nde yer alan Dragos Konakları'nda 49 gayrimenkul Türk Kızılay'ı tarafından ihaleyle satılıyor...

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom tarafından, 3 ünvanda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında Türk Telekom hangi ünvanlara personel alacağı merak ediliyor. Personel alımı için gerekli başvuru nitelikleri nelerdir? Ve kimler başvuru yapabilir? 

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!

Türk Telekom Prime, evde internet kullanıcılarına özel Tivibu GO Süper Paketi kampanyası yapacağını açıkladı. Buna göre, şirketten yapılan açıklama kapsamında, Türk Telekom Prime evde internet kullanıcıları, 6 ay boyunca Tivibu GO Süper Paketi'nden ücretsiz kullanabilecekler.

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Köz tadında Türk kahvesi hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severlerin elinin altında hazır  bulunan  ve istedikleri zaman Türk kahvesi yapabilme kolaylığı sunan kahve makinesi köz tadında 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Yerli alamadı yabancıya gitti! Türk Traktör rakamları açıkladı

Türk Traktör 2022 yılı üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde net dönem karı elde ettiğini duyurdu. Şirket, 9 aylık net dönem karında Türk Lirası bazında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 94’lük artış sağladı.

Dolar ve Euro'dan sonra yeni gelişme! Türk lirası da çok değer kazanacak! Tarih resmen verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konu başlıkları arasında Türk lirasının değeriyle ilgili konu da vardı.

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Türk Telekom'dan iPhone 12 Pro'ya inanılmaz kampanya! 7 bin 532 TL indirim fırsatı! İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük Telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Türk Telekom, iPhone 12 Pro'yu kapsayan inanılmaz bir kampanyaya imza attı! Kampanya kapsamında Türk Telekom, iPhone 12 Pro'ya 7 bin 532 TL indirim imkanu sundu! Peki, Türk Telekom'da iPhone 12 Pro fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Türk müteahhitlerine Libya çağrısı!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitlerine Libya çağrısında bulundu. Buna göre; Libya'nın yeniden yapılanmasında Türk müteahhitlik firmaları önemli rol üstlenecek...

dragos konakları\'nda türk kızılayı konut satıyor Haberi

dragos konakları\'nda türk kızılayı konut satıyor


Maltepe Dragos Mevkii'nde yer alan Dragos Konakları'nda bulunan 49 gayrimenkulü Türk Kızılay'ı ihale usulüyle satışa çıkarıyor.


Kartal Dragos'ta inşa edilen Dragos Konakları projesinde 128 adet akıllı konut yer alıyor.


Dragos Konakları'nda kapalı otopark, yüzme havuzu, su yolları, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları, fitness kulübü, Türk hamamı, sauna, masaj odaları, sağlık kulübü ve kafeterya mevcut durumda.

Dragos Konakları projesi Kocaeli yarımadasının Güney-Batı kıyısında, Maltepe ve Kartal arasında bulunuyor. 



Detaylı bilgi için tıklayın



Melek...