26 / 07 / 2024

D\'S

D\'S

Orka Group markalarından D'S krize rağmen hedeflerini büyütmeye devam ediyor.

Borsa İstanbul’da bayram öncesi kurbanlık niyetine yatırımcıyı kestiler!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksindeki düşüş sürüyor. Borsaya vergi söylentileriyle başlayan satış süreci devam ederken, temel analist Adem Ayan, Kurban Bayramı öncesi yatırımcının kurban niyetine kesildiği benzetmesini yaptı. Takipçilerinden yorum yağdı.

Sektörden boş 600 bin konut sisteme girsin, kiralar düşsün önerisi!

Mega kent İstanbul’da fahiş kiralarda yüzde 25 köpüğün alındığını fakat buradan geriye gidiş beklenmediğini dile getiren gayrimenkul uzmanları, "600 bin boş konut sisteme girerse rekabetçi bir piyasa oluşacağını belirtiyor. 

Konut birim fiyatları bin doların altına geriledi

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu,  konut fiyat fiyatlarında düşüsün sürdüğünü belirterek, dolar bazlı konut birim fiyatlarının bin doların altına gerilediğini söyledi.

UİB açıkladı! Çin'de gayrimenkul yatırımlarında düşüş sürüyor...

Çin ekonomisi, nisanda üretimdeki yükselişe oranla tüketimde ve yatırımlarda soğuma belirtileri yaşarken, gayrimenkul yatırımlarındaki düşüş ekonomi üzerindeki baskıyı artırmayı da sürdürüyor.

Otomobil piyasası o güne kilitlendi! Otomobil fiyatları düşecek! Emre Özpeynirci'den tarih açıklaması!

İkinci el otomobil fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomobil piyasası her geçen ay daralırken, bayilerden indirim ve kampanya haberleri gelmeye devam ediyor. Peki otomobil piyasası ne olacak? Gazeteci Emre Özpeynirci, otomobil fiyatlarının düşeceği net tarihi açıkladı.

Konut fiyatlarındaki düşüş sürecek: Şu an 5 milyon TL'lik konut pazarlıkla 4 milyon TL'ye alınabiliyor!

Sektör temsilcileri, konut fiyatlarında gevşemenin devam edeceğini belirtti. Özellikle ikinci el konutta fiyatlar yüzde 30'a kadar şimdiden geriledi. İşte konut sektöründeki beklentiler...

Konut fiyatlarındaki düşüş geçici… Parasını faize yatıranlar zarar eder!

Yüksek kredi faizleri nedeniyle konut piyasasında yaşanan durgunluk devam ediyor. Konut fiyatlarındaki düşüsün geçici olduğunu söyleyen İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban nedenlerini de açıkladı.

Konut fiyatları düşer mi? Cam balkon fiyatları 4 yılda 30 kat arttı!

Konut satışları ve fiyatlarındaki düşüş sürerken, kiralık konutlarda fiyatlar artamaya devam ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin ise cam balkon fiyatlarındaki artışı göstererek, konut fiyatlarıyla ilgili tespitini açıkladı.

Son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?

Rönesans Gayrimenkul’ün ikinci işlem gününde halka arz fiyatının altına düşmesi ve düşüsün sürmesi gözleri borsada işlem gören diğer GYO’lara çevirdi. Peki son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?  

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında hafta sonu depremi! Yine indirim var mı? İl il akaryakıt fiyatlarına hemen bakın!

Petrol fiyatlarındaki düşüş sürerken, benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni bir indirim olup olmadığı merak ediliyor. İşte ayrıntılar ve akaryakıt fiyat listesi 25 Şubat 2024...

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Faiz yükseldi, bankaların uyguladığı faiz getirisi rakamları değişti! 1 milyon TL'nin getirisi ne kadar oldu?

TL mevduat faizlerinde düşüş sürerken; dün açıklanan veriler kapsamında, bankacılık sektörünün mevduatı da geçen hafta 11,3 milyar lira azaldığı belirtildi. 

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Fiyatlardaki düşüş sürüyor!

Çin'de son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe süregelen borç problemleri ve yatırımlardaki azalışa paralel olarak konut fiyatlarındaki düşüş devam ediyor.

D\'S Haberi

D\'S

Pazarda liderliğe oynayan D'S mağaza sayısını da 2011'e kadar 110'a çıkartacak. Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, D'S'in hedefinin pazar liderliği olduğunu söyledi. Orakçıoğlu, bu dönemin büyümek için bir fırsat olduğunu ifade ederek, "Çalışmalarımızı kaliteyi fiyat avantajıyla buluşturan markamız D'S'e yoğunlaştırdık. Her 3 haftada bir mağaza açtık" dedi....