14 / 05 / 2024

dubai bankası ve israil bankası

dubai bankası ve israil bankası

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) yedi emirliğinden biri olan Dubai'de bulunan Emirates NBD Bank ile İsrail'in en büyük bankalarından biri olan Bank Hapoalim işbirliği anlaşması imzaladı.

Ziraat ve Vakıfbank'tan emeklilere Mayıs 2024 müjdesi! 10 bin TL ödeme hemen hesaplara geçiyor!

Bu yılın emekli yılı ilan edilmesinden sonra pek çok müjde de peş peşe gelmeye başladı. Ziraat Bankası ve Vakıfbank da emekli vatandaşlara destek olmak için 10 bin TL nakit kredi vereceğini duyurdu. İşte detaylar...

Merkez Bankası ve BDDK duyurdu: Tüketici kredilerinin 444 milyar 533 milyon TL'si konut!

TCMB ve BDDK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre konut kredisi hacmi belli oldu. İşte o iki dev kurumun açıkladığı son dakika konut kredisi rakamları...

Altın için yeni dönem! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni altın hamlesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın ile ilgili yeni bir hamle geldi. Bakanlık Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni altın kararı çıktı! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankası'na yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis ettiğini açıkladı.

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

Bankalarda son dakika! Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha peş peşe açıkladı! 

Kredi çekmek isteyen pek çok vatandaş bankalardaki konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte  Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Merkez Bankası ve OVP tahminlerine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerine yeni müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin 565 TL! 

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammının belirlenmesinde 2023'ün ikinci yarısındaki enflasyon etkili olacak. Ancak Merkez Bankası ve OVP tahminlerine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerinin zam oranları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek? 

İş arayanları sevindirecek müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine 577 personel katacak. Peki, Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek?

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! KPSS şartsız yüzlerce personel alacak! İşte başvuru detayları...

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım'a 577 personel alımı yapılacağı ilan edildi. İşte Ziraat Bankası personel alımına dair merak edilen tüm detaylar...

Merkez Bankası'ndan dolar açıklaması! 'Dolar ne kadar olacak?' sorusu netliğe kavuştu! Görmedim, duymadım demeyin!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ve Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararları sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolarda yukarı yönlü hareketlilik görülürken yatırımcılar 'dolar ne kadar olacak?' sorusunu araştırmaya başladı.

dubai bankası ve israil bankası Haberi

dubai bankası ve israil bankası

Dubai hükümeti basın ofisi tarafından yayımlanan ortak yazılı açıklamada, taraflar arasında imzalanan anlaşmanın bu alandaki ilk anlaşma olduğu ve iki ülke arasında mali ve ekonomik ilişkilere start verilmesi kapsamında gerçekleştiği kaydedildi.

Emirates NBD Bank'ın CEO'su Shayne Nelson açıklamada, söz konusu anlaşmanın, bankanın faaliyet gösterdiği tüm bölge ve ülkelerdeki şirketler için güvenilir bir finansal ortak olarak konumunu güçlendirdiğini ifade etti.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Bank Hapoalim CEO'su Dov Kotler ise anlaşmanın tarihi bir emsal teşkil ettiğini ve iki bankanın da işbirliği ilişkilerini güçlendirmeyi istediğini kaydetti. Kotler, Emirates NBD Bank'la güçlü ilişkiler kurmanın, İsrailli müşterilerin, BAE ve dolayısıyla başka ülkelerle doğrudan bankacılık işlemleri yapmasını sağlayacak dikkate değer bir başarı olduğunu vurguladı.

Dubai'deki en büyük banka olan Emirates NBD, Suudi Arabistan, Mısır ve Bahreyn'in...