02 / 05 / 2024

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı

Türk Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak’ın; Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı yepyeni projesi Soyak Konforia satışa çıktı.

Dubai Cityscape Global 2015'te Türk firmalarına yoğun ilgi!

Türkiye'deki şehit haberlerinin gölgesinde gerçekleşen Ortadoğu'nun en büyük emlak fuarı Dubai Cityscape Global 2015'te Türkiye'deki projelere yoğun ilgi oldu.

Türk firmalardan Dubai'de ilk günden milyon dolarlık satış!

Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuarı’nda bu yıl başrolde Türkiye vardı. 40 bin metrekare alan üzerinde yer alan Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri’nin ardından en fazla temsil edilen ülke oldu. Türk firmalar ilk gün milyon dolarlık satışlara ulaştı.

Dubai Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den 61 şirket katılacak!

Dünya gayrimenkul piyasasının nabzı bugünden itibaren Dubai’de atacak. 10 Eylül akşamına kadar sürecek olan Cityscape Global 2015 fuarına Türkiye’den bu yıl 61 gayrimenkul şirketi katılıyor.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül'de!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı, 08-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Dünyanın birçok ülkesindeki emlak yatırımcısı ve geliştiricisi ile katılımların yüksek fuarda Türkiye'den katılım geçen yıla göre iki kat artış gösterdi.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı ne zaman olacak?

8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarına Türk şirketleri en yeni projelerini tanıtacak. Daha önceki yıllarda ‘sıcak satış’ da yapılan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı fuara bu nedenle Türk firmalardan ilgi oldukça yoğun.

Nef, Cityscape 2015 Fuarı'na katılacak!

Nef, Türk konut sektörünün bu yıl oldukça ilgi gösterdiği Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda Ataköy'ün yeni yüzü haline gelen Nef Ataköy 22 ve Topkapı'daki Inistanbul projesini sergileyecek.

Piyalepaşa Gayrimenkul Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılacak!

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

İş GYO Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılacak!

8-10 Eylül 2015'te Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmayı planlayan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef ile ortak geliştirdiği Inistanbul'u ziyaretçilerle buluşturacak.

Nef Dubai Cityscape 2015 katılacak!

Nef, Türk konut sektörünün bu yıl oldukça ilgi gösterdiği Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’nda; Nef Ataköy 22’yi ve İş GYO iş birliği kapsamında, İnistanbul projesini sergileyecek.

Aziz Torun konut satışları hakkında bilgi verdi!

Aziz Torun, konut satışlarına dair verilerin eski satışlardan kaynaklanan işlemlere ait olduğunu belirterek, "Konut satışlarının yüzde 20’ler oranında arttığını iddia eden araştırmalar 2013 yılları arasında yapılan satışların tapu teslimlerini yansıtıyor.

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı Haberi

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı

178 bin liradan başlıyor


İstanbul’un geleceğien parlak bölgesi Kuzey Bahçeşehir’de hayata geçecek olan proje, Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta, 3. Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul projelerine yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor.


LEED Sertifikası’na uygun bina kriterleri ile toplam 5 bin konuttan oluşacak proje, özellikle 2+1 ve 3+1 daireler ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.Ekim başında satışa sunulan projenin kısa sürede üçte biri satıldı.


5 bin konuttan oluşan Soyak Konforia’nın ilk etabında 271 adet konut bulunuyor. 58 m2 1+1 daireler, 90 m2 2+1 daireler ve 120 m2 3+1 dairelerin bulunduğu projede fiyatlar 178 bin TL’den başlıyor. Bir hafta gibi kısa bir süre içinde yaklaşık 3000 kişinin ön talepte bulunduğu projede 2+1 daireler büyük ilgi görüyor.


Sitede yaşamanın tüm...