21 / 05 / 2024

Dubai Emirinin evi

Dubai Emirinin evi

Son yıllarda atağa kalkan, yurtdışında da önemli bir konuma gelen Türkiye mobilya sektörü marka ve tasarımda tercih ediliyor. Yerli yabancı çok sayıda isim ise, özel tasarım mobilya işleri için Türkiye firmalarını seçiyor. 

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

Bursa Kebap Evi yurtdışında 3 yeni şube açacak!

Bursa Kebap Evi yatırımlarına yurtdışında devam edecek. Firma, Fransa-Metz, Dubai ve Abu Dabi'de 3 yeni şube açacak.

Dünyanın ilk yüzen evi satıldı!

Dubai'de üretilen dünyanın ilk yüzen evi suya indirildi."Avrupa'nın Kalbi" adlı projenin bir parçası olan ve kompozit malzemelerle yapılan yüzen evlerden 10 tanesi şimdiden satıldı.

Bursa Kebap Evi Dubai'de restoran açacak!

Yurtdışındaki ilk şubesini ise Almanya'da açan Bursa Kebap Evi Dubai'de restoranlar açacak. Alınan bilgilere göre açılacak restoranın franchise anlaşması imzalanmış.

İşte David Beckham'ın İngiltere, Dubai ve ABD’deki evi!

İngiliz futbolunun yetiştirdiği futbolculardan David Beckham'ın İngiltere, Dubai ve ABD’de evleri var. Bu evler arasında en ünlüsü İngiltere’nin Hertfordshire kontluğundaki yer alan malikanesi.

Dünyanın en muhteşem 9 evi!

Dünyanın ev muteşem 9 evi, Paradise villası, Ballygally şatosu, Blue Dolphin House, Nassau'daki daire, Villa Des Longues, İskoçya'nın meşhur Carling Şatosu, Monaco'daki villa ve Dubai Palm Suits olarak belirlendi...

Armani, Burj Dubai'de otel açtı!

İtalyan moda devi Giorgio Armani, ilk otelini Dubai'de 818 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek binası olan "Burj Dubai"de açtı

Ebru Gündeş Dubai'de ev satın aldı!

Reza Zarrab ile Ebru Gündeş'in nikahtan sonra Dubai'de bir ev satın aldığı iddia edilmişti

Gaziantep'te 'Nevin Eruslu Umut Evi' yaptırılacak!

Gaziantepli hayırsever iş adamı, kanser hastaları ve yakınlarının barınması için "Umut Evi" yaptıracak

İsmet İnönü Evi Müzesi, 23 Nisan'da ziyarete açılacak

İsmet İnönü Evi Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında ziyarete açılacak

Malatya'ya konuk evi yaptırılacak!

Malatya Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü konuk evi yaptıracak

Dubai Emirinin evi Haberi

Dubai Emirinin evi

Bu alanda son sipariş Dubai Emiri Muhammed bin Raşid El Maktum’dan geldi. Gebze Darıca’da ultra lüks bir malikâne inşa ettiren El Maktum’un 3 bin 500 metrekarelik malikânesinin iç dekorasyonunda 24 ayar altın kullanıldı.

Dubai Emiri El Maktum, Darıca’da sessiz sedasız ultra lüks bir malikâne inşa ettirdi. 3 bin 500 metrekarelik malikânenin dışı kadar içi de göz dolduruyor. Malikânenin iç dekorasyonu için E&G Mobilya Dekorasyon ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Konu ile ilgili E&G Mobilya Dekorasyon'dan yapılan açıklamaya göre, iç dekorasyonda kullanılan mobilyaların tamamı el işçiliği ürünü olarak belirtiliyor. Söz konusu ürünlerde 24 ayar altın kullanıldı. 10 ay süren iç dekorasyon için 10 mimar geceli gündüzlü çalıştı.

Şirket olarak önceliklerinin fark yaratan projeleri hayata geçirmek olduğunu dile getiren E&G Mobilya Dekorasyon, üretimlerini Kâğıthane’de bulunan...