17 / 05 / 2024

Dubai Jumeirah Lakes Towers yangın

Dubai Jumeirah Lakes Towers yangın

Dubai Jumeirah Lakes Towers bölgesinde bulunan lüks rezidans'ta çıkan yangın korkuttu, çıkan yangın yüzünden çok sayıda kişi tahliye edildi

Dubai emlak piyasasına küresel yavaşlama dopingi!

BAE yurt dışından birçok süper zengin alıcıyı kendine çekmeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu ay Dubai'de Palm Jumeirah'ta yapılan 163 milyon dolar değerindeki emlak satışı, tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret ediyor.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist çekecek!

Dubai Başbakanı El Maktum’un başkanlığını yaptığı Bodrum’daki Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist getirmek için özel çalışma yapacak.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

İşte Dubai'nin en pahalı apartmanı Palm Jumeirah!

Dubai'nin en pahalı apartmanında ev sahibi olabilmenin bedeli dudak uçuklatıyor. Dubai'nin en pahalı apartmanının inşaatı 2017 yılında sona erecek.

Jumeirah Group ikinci oteli için Bodrum'u seçti!

Dubai Holding’in lüks otelmarkası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum’da hizmete aldı otel markası aldı.

Jumeirah Bodrum Palace hizmete açıldı!

Bodrum'da geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. Dubai merkezli Jumeirah Group tarafından yapımı tamamlanan lüks otel yoğun ilgi gördü.

Jumeirah Bodrum Palace yoğun ilgi görüyor!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. lüks otel, bu yaz Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un tatilini geçireceği adreslerden biri olacak.

Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO'ya talip mi oldu?

Dünyanın en zengin insanlarından biri olarak kabul edilen Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO için harekete geçti. Jumeirah Group, Avrasya GMYO için İstanbul'a gönderdiği temsilcileri aracılığıyla teklifte bulundu.

Jumeirah Bodrum Palace Zeytinlikahve’de açıldı!

Dubai Holding’in lüks otel firması Jumeirah Grup’un, Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs’ta Bodrum Zeytinlikahve’de kapılarını ziyaretçilerine açıldı. Otelin açılışına ilişkin basın toplantısı gerçekleştirildi.

Jumeirah Bodrum Palace yılda 4,5 milyon turist ağırlayacak!

Dubai Holding'in lüks otel firması Jumeirah Grup'un, Türkiye'deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace, 1 Mayıs'ta Bodrum Zeytinlikahve'de kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Jumeirah Bodrum Palace açılıyor!

Dubai Şeyhi El Maktum’un turizm yatımının Türkiye’deki ikinci oteli Jumeirah Bodrum Palace açılıyor. Lüks geniş suitlerden oluşan 135 odanın geceleme fiyatı 1.000 euro’dan başlıyor

Dubai Jumeirah Lakes Towers yangın Haberi

Dubai Jumeirah Lakes Towers yangın
Dubai'de bulunan lüks rezidans'ta yangın çıktı. 34 katlı rezidans Dubai'nin ticaret merkezine yakın konumda yer alıyor. Jumeirah Lakes Towers bölgesinde yer alan rezidanstaki yangın sebebiyle çoğu kişi tahliye edildi, yangında kimsenin yaralanmadığı...