10 / 05 / 2024

dubai The Big 5

dubai The Big 5

BTSO üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ve inşaat teknolojileri fuarına (The Big 5) katıldı. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, fuara gitti..

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Türk yapı sektörü uluslararası fuarlarda büyüyor!

Expotim-Ladin Grubu bu yıl 40'ıncı kez organize edilecek olan The BIG 5 Show Dubai yapı ve malzeme fuarına katıldı. Expotim & Ladin Grubu Genel Müdür Vekili Çağatay Erşahin gerçekleşen fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Dubai BIG 5 Show 26-29 Kasım'da!

Dubai BIG 5 Show, Çin, Hindistan, Almanya ve Suudi Arabistan’ın da içinde yer aldığı 142 ülkeden 2.500 firmayı Dubai’de buluşturuyor.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

The Big Bend, dünyanın en uzun gökdeleni olacak!

600 metre yüksekliğinde ve 1.219 metre uzunluğunda. The Big Bend isimli gökdelen projesinden daire almak neredeyse imkansız.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

dubai The Big 5 Haberi

dubai The Big 5

BTSO'nun, üyelerinin ve kentin dış ticaret hacmini arttırmaya dönük projelerinden biri olan 'Küresel Fuar Acentesi' tüm hızıyla sürüyor. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, Dubai'de gerçekleştirilen The Big 5 fuarına çıkarma yaptı. Heyette BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Şener ve Şakir Umutkan da yer aldı. 


60 BİN PROFESYONEL 

1979 yılından bu yana düzenlenen fuar, özellikle Birleşik Arap Emirlikleri'nde devam eden büyük inşaat projeleri ile Ortadoğu pazarına yönelmek isteyen Türk firmaları açısından büyük önem taşıyor. Söz konusu fuarda, yapı ve inşaat malzemelerinden elektrik ve elektronik malzemelere; ısıtma ve soğutma aksesuarlarından güneş enerjisi ekipmanlarına geniş bir yelpazede ürün sergilendi. Fuarı 60 bin civarında sektör profesyoneli ziyaret etti. 


İLGİ GİDEREK ARTIYOR 

Heyetin başkanlığını yapan BTSO Meclis Üyesi Ali Faruk Çolak, BTSO'nun...