22 / 05 / 2024

Dubai yüzen villa projesi

Dubai yüzen villa projesi

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.

Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajı!

Ünal Yapı tarafından Sakarya ili Karasu ilçesi Aşağı Aziziye Mahallesi'nde yükselen Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Vitrin Yeniköy lansman özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vitrin Yeniköy projesinde satışlar başladı. Projede yer alan villalar, lansmana özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Peki Vitrin Yeniköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Yüzen marketler 7-24 iş başında! İstediğiniz ayağınıza geliyor! İşte 5 ağustos 2022 fiyat listesi

Perakende şirketleri denizde de hizmet vermeye başladı. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yüzen market sayısında artış yaşandı. Peki yüzen markette perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ağustos 022 fiyat listesi...

Ali Ağaoğlu torununa villa hediye etti!

Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu üçüncü kez dede oldu. Ağaoğlu torununa, Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy projesinden villa hediye etti.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Villa kiralamada en popüler 3 ilçe hangisi?

4 binden fazla kiralık villa seçeneği ile Türkiye'nin en büyük villa kiralama platformu olan TatildeKiralacom, 2021'in ilk yarısında en çok tercih edilenleri belirledi.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Yüzen adalar turizme kazandırılacak!

Erzurum Tortum'da yer alan 6 yüzden ada için adım atıldı. Turizme kazandırılacak adalarda ziyaretçiler için tesis yapılacak.

Son yılların popüler konut trendi: Yüzen ev! 

Özgür yaşam sevenlerin tercih ettiği konut tipi olan yüzen evler son yıllarda en çok tercih edilen evlerden biri oldu. Peki, yüzen evler nasıl inşa ediliyor? Yüzen evler dayanıklı mı? İşte detaylar...

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

Dubai yüzen villa projesi Haberi

Dubai yüzen villa projesi

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.Dubai’nin 4 kilometre açığında inşa edilecek projede yer alacak yüzen villaların bir kısmının ekim ayında tamamlanması planlanıyor. Tasarım firması Avustralyalı Kleindienst Group’un 5 bin saatte proje haline getirdiği bu yapının inşası ve tasarımı yaklaşık olarak 13 bin saat sürecek. Villaların şimdiden büyük bir kısmının ise satıldığı ifade ediliyor. 


Floating Seahorse Villas, suların altında bulunan bölümlerinde yatak odası ve banyoları konumlandırıyor. Arap Körfezi’ne yerleştirilen bu yapıların bulundukları bölgelere yapay bir resif oluşturulacak. Floating Seahorse Villaları’nın her birinin 3 milyon dolara satılacağı konuşuluyor. Ancak bazı özel yapıların değeri 12 milyon dolara kadar...