29 / 04 / 2024

dubaide bulunan türk restoranları

dubaide bulunan türk restoranları

Türkiye'den bir çok ünlü markanın bulunduğu Dubai'de Türk nüfusunun artmasıyla bir çok restoran açıldı

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Köz tadında Türk kahvesi hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severlerin elinin altında hazır  bulunan  ve istedikleri zaman Türk kahvesi yapabilme kolaylığı sunan kahve makinesi köz tadında 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan'ın bahçe ve tarla traktör fiyatları belli oldu! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük traktör firmaları arasında bulunan Tümosan'ın aralık ayı traktör fiyatları belli oldu. Peki, Türk Boğası olarak adlandırılan Tümosan fiyatları ne kadar? İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Türk kahvesi son bir yılda yüzde 118 zamlandı! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tüketilen içeçekler arasında bulunan Türk kahvesine geçen hafta yüzde 25’lik bir zam yapıldı. Böylece 100 gram Türk kahvesinin fiyatı 24 TL’yi buldu. Peki zincir marketlerde Türk Kahvesi ne kadar kaç TL? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Türk Kızılay İzmir'deki 21 gayrimenkulü satıyor: 265.3 milyon TL'ye!

Türk Kızılay, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi ve Reisdere Mahallesi'nde bulunan 21 gayrimenkulü 265 milyon 365 bin TL'ye satışa sundu...

Zimbabveli gençlerden konut inşası için Türk yatırımcılara çağrı!

Afrika'da bulunan Zimbabve ülkesinin 2 milyon konut ihtiyacı bulunuyor. Ülkede bulunan gençler yatırım için Türk yatırımcılara çağrıda bulundu.

İş Bankası, blockchain destekli ödeme garantisi sunan ilk Türk bankası oldu!

Türkiye İş Bankası, blockchain teknolojisini kullanarak dış ticarete aracılıkta bulunan ve dış ticarette ödeme garantisi sağlayan ilk Türk bankası olma ünvanına sahip oldu.

Türk yatırımcılara Londra fırsatı: Battersea Power Station 2.Etap satışları başladı!

Londra'da hayata geçirilen değeri Battersea Power Station, dünyanın en iyi konut projelerinden biri olarak Türk yatırımcılarla bir araya geliyor. Projede, Türk yatırımcılar için bulunan fırsatlar açıklandı.

Eski Sovyet binalarını Türk firmaları yenileyecek! 

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, Sovyet'te bulunan eski binaların yenileceğini ve bu yenilenmelerin Türk inşaat firmaları için büyük fırsat olacağını dile getirdi. 

Türk hastanelerinin maliyeti mecliste!

Yurtdışında bulunan Türk hastanelerinin maliyeti ve pandemi sürecinde bu hastanelere gönderilen tıbbi malzemeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

dubaide bulunan türk restoranları Haberi

dubaide bulunan türk restoranları
Aralarında Ottomans, İstanbul Flower, Bosphorus, Bolulu Hasan Usta, Marmaris Restaurant, Sultan Sofrası, Tavacı Recep Usta, Mado, İskender gibi restoranların bulunduğu Dubai'de Türk restoranları açılmaya devam ediyor. Dubai'de son zamanlarda emirlik çevresinde 30 Türk restoranı...