28 / 07 / 2024

düden köprü

düden köprü

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ilçesi Düden Çayı üzerinde yapımını tamamladığı Habibler ve Baraj mahallelerini, Şelale, Zeytinlik ve Altınova Düden mahallelerine bağlayan Mevlana Köprüsü'nün açılışı yapıldı.

Döviz kurlarındaki yükseliş yap-işlet-devret projelerini vurdu! Köprü ve otoyollara zam geliyor!

Döviz kurlarında yaşanan yükselişler yap-işlet-devret projelerini vurdu. Köprü ve tünel geçiş ücretlerinde 1 Nisan 2024 tarihinden sonra ‘kur ayarı’ beklenirken ayrıca Hazine’den çıkacak paranın da artacağı kaydediliyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor... Tarihi resmen açıklanan bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden önemli açıklama! Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi?

Karayolları Genel Müdürlüğü ve Altyapı Bakanlığı otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? sorusunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar…

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Vestel'den dört dörtlük fırsat! 2 kapı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyatı...

Vestel'den dört dörtlük fırsat sizleri bekliyor. 2 kapı fiyatına yerine 4 kapılı E tipi gardırop buzdolabı satış mağazalarında satışa sunuluyor. Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 202

Osmangazi Köprüsü'nden geçiş ücretlerinin 590 lirasını geçmeyenler ödüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Osmangazi Köprüsü'nden Kurban Bayramı sürecinde 100 bine yakın aracın geçtiğini açıkladı. Osmangazi Köprüsünden geçen araçlardan 184 lira ücret alınıyorken köprüyü hiç kullanmayanlar 590 lira bedel ödüyor.

Bakanlık duyurdu! Son 2 gün: OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyollarda OGS’den HGS’ye geçişler için son tarihin 31 Mart olduğunu vurgulayarak, HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığını anımsattı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Kömürhan Köprüsü dünya literatüründe!

Elazığ'da inşa edilen Kömürhan Köprüsü'nde  Paris’teki Eyfel Kulesi’ndeki çelik miktarıyla aynı düzeyde, toplamda 7 bin ton çelik kullanıldı. Köprü, dünyanın 4’üncü “Tek ayaklı, gergin eğik askılı köprüsü” olma özelliğine sahip.

TOKİ'den Mardin'e 2 yeni köprü!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

3. köprünün Çinlilere satışını koronavirüs etkiledi! 

Çin’den yayılan ve tüm dünyayı etkisi altında alan, birçok ülkeyi sağlıktan eğitime, turizmden ticarete “kırmızı alarm” durumuna geçiren ölümcül koronavirüs, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün satışını da etkiledi... 

KGM'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisse devri açıklaması!

Karayolları Genel Müdürlüğü, "Bu hisse devri, 3,1 milyar dolar yatırım değerine sahip otoyolun ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı anlamına gelmemektedir" şeklinde açıklama yaptı...

düden köprü Haberi

düden köprü

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ilçesi Düden Çayı üzerinde yapımını tamamladığı Habibler ve Baraj mahallelerini, Şelale, Zeytinlik ve Altınova Düden mahallelerine bağlayan Mevlana Köprüsü'nün açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, bölge halkına verdikleri sözü yerine getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. 


KEPEZ HAK EDİYOR 


Akaydın, "50 metre uzunluğunda, 22 genişliğinde, 4 ayağı, 3 tane açıklığı olan bu köprünün çok önemli anlamı vardır. Şelale, Baraj, Zeytinlik, Habiplerve Altınova mahallelerinin ulaşımı bu köprü ile çok kolaylaştı. Köprünün devamında, Altınova imar planıyla yeni açılacak yollar ile bu bölge Havaalanı ve Aksu'ya bağlanacak. Köprünün bir diğer bağlantı yolu ise Muammer Aksoy Caddesi'nden Batı Çevre...