04 / 05 / 2024

Düğmeli Evleri

Düğmeli Evleri

Kadı Konakları ve Düğmeli Evleri ile öne çıkan İbradı, YAPEX’te ‘Kırsal yaşam, kırsal miras’ sloganıyla kültürel mirasını tanıtmaya çalışacak

Asgari ücrette şok öneri! Vergi düzenlemesi ile KDV yüzde 1'e düşmeli!

Asgari ücretlileri yakından ilgilendiren vergi düzenlemesi önerisi geldi. Vergi Hukuku uzmanı Prof. Dr. Funda Başaran Yavaşlar, Asgari ücretli üzerindeki ağır vergi yükünün de dikkate alınması gerektiğini açıkladı.

Elektrik faturasında hayat kurtaracak küçük ama etkili ipuçları

Evinizde hiç fark etmeden elektrik tüketimini dolayısıyla da faturayı balon gibi şişirdiğinizi farkında mısınız? Her gün elinize aldığınız ütü ve saç kurutma makinesinin buzdolabınızdan daha fazla elektrik tükettiğini biliyor musunuz? Peki ya sadece çoklu ve düğmeli priz alarak tüketimi yüzde 5 düşü

Elektrik ve gaz fiyatları düşmeli! Son dakika açıklaması geldi!

Elektrik ve gaz fiyatları zirveye oynuyor. Fiyatlar aldı başını gitti. Bunun üzerine flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Kayıt dışı kiralanan evlere pankartlı önlem!

İstanbul Fatih Belediyesi ilçe genelinde kayıt dışı kiralanan evleri kiralamak için sokak aralarına pankart asarak vatandaşlardan ihbar talebinde bulundu.

Antalya'daki tarihi düğmeli okul binası turizme kazandırılıyor!

Antalya'nın kendisine özgü düğmeli evleriyle ünlü Akseki ilçesinde inşa edildiği 1926 yılından beri ayakta kalmayı başaran okulda, restorasyon çalışmaları başladı

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Konut kredi faizleri ve fiyatları düşmeli! 

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Özel bankalar kamu bankaları gibi faizleri düşürerek, müteahhitler de konut stokunun azalması için konut fiyatlarını aşağı çekerek elini taşın altına koymalı" ifadelerini kullandı...

Hacı Ali Taylan: Konut kredi faizleri düşmeli!

Türkıye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada piyasanın biraz daha hareketlenmesi için bankaların konut kredi faizlerini düşürmesi gerektiğini söyledi.

Tuncay Yıldırım: Konut kredi faizleri düşmeli!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe vergi indirimlerinin kalıcı hale getirilmesini, konut kredi faizlerinin düşmesi gerektiğini söyledi.

Konut satışının hareketlenmesi için faizler düşmeli!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sektörün gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, konut kredilerinde faizleriyle ilgili devletten altın vuruş beklediklerini söyledi.

Konut kredisi faiz oranları düşmeli!

Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) tarafından gerçekleştirilen Cumartesi Buluşmaları'na konuk olan MARİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş sektör ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Konut kredisi faizleri düşmeli!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, TÜİK tarafından açıklanan konut satış verilerine ilişkin görüşlerini paylaştı. 

Başbakan Yıldırım: Faizler kendiliğinden düşmeli!

Merkez Bankası’nın mutlaka kendi yetkisi içinde her türlü kararı alacağını belirten Başbakan Yıldırım, "Ekonomiyi orta ve uzun vadede öngörülebilir hale getirelim ki faizler kendiliğinden düşsün." dedi.

Düğmeli Evleri Haberi

Düğmeli Evleri

İBRADI'NIN en önemli değerlerinden Kadı Konakları ile Düğmeli Evler, YAPEX'te tanıtılacak. Fuar kapsamında YAPEX Restorasyon adı altında Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) işbirliği ve Tarihi Kentler Birliği desteğiyle 'Kırsal yaşam, kırsal miras' sloganıyla İbradı'nın simgesi haline gelen evler tanıtılacak.


DÜĞMELİ EV KESİTİ

İlçenin tanıtım standında İbradı'nın simgesi Düğmeli Evlerden kesitler inşa edildiğini söyleyen Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, ilçedeki atmosferi fuar alanına taşımaya çalıştıklarını belirtti. Hazırlanan tanıtım standında Düğmeli Evlerin bir duvarının inşa edildiğini aktaran Başkan Küçükkuru, "Bu duvar üzerine konulacak ahşap cumbalı pencerelerden fuar katılımcılarına baklava ve şerbet ikram edeceğiz. İlçemizin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerinin yer aldığı broşürler ve el ilanları dağıtacağız" dedi.

Uluslararası ve ulusal platformda ilçenin değerlerinin tanıtımı için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Başkan Küçükkuru,...