06 / 05 / 2024

düğün ne kadara yapılır

düğün ne kadara yapılır

Düğün sezonu yaklaşırken hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, gelinlikten damatlığa, davetiyeden nikah şekerine, düğün salonundan ikram edilecek kurabiyeye kadar birçok karar sürecinde harcamalarına göre 50 bin lirayı buluyor.

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Siemens iQ300 Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte Siemens 15 Mart 2023 fiyat listesi

Ankastre fırın arayışında olanlar sizin için Siemens iQ300 Ankastre Fırın'ın 60 x 60 cm ne kadara satıldığını ve özelliklerinin neler olduğunu araştırdık. İşte detaylar..

Karaca Mikser Muftak Şefi 1600 Watt ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 14 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfak şefi ihtiyacı olanlar sizin için Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi'n ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. Bakın mutfak şefi ne kadara satılıyor? 

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?

Memur Ocak zammı peş peşe hesaplandı! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadara yükselecek? İşte o rakamlar!

Kasım enflasyon rakamlarının belli olmasından sonra memur ve memur emeklisinin alacağı 5 aylık enflasyon farkı da netleşti. Memur Ocak zammı peş peşe hesaplandı! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadara yükselecek? İşte o rakamlar!

Dolar 6 liraya düşüyor denildi! Piyasa Kahini ise doların ne kadar olacağını açıkladı! Tarihler verildi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların 6 Türk Lirası’nı göreceği iddialarına yanıt verirken, ne kadara düşeceğini açıkladı. İşte detaylar…

Hurda fiyatlarına yeni zam! Bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatlarının yeni haftaya nasıl başladığı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta hurda fiyatları peş peşe gelen zam ve indirimlerle gündemden düşmedi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadara satılıyor? Hurda fiyatlarında son durum ne oldu? İşte hurda 12 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Milyonların takip ettiği altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Gram altın yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başlayarak 509 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar altın piyasasındaki bu düşüşün ne zamana kadar süreceğini merak ediyor...

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Bursa Papatya köyüne düğün salonu inşa ediliyor!

Papatya Köyüne düğün salonu yapılıyor. Papatya Köyü Muhtarı Orhan Yılmaz, "Köyümüzün en büyük eksikliği olan düğün salonumuza Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile kavuşuyoruz.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için ne yapılır?

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile binayı tahliye eden hak sahiplerine talepleri doğrultusunda kira yardımı veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için ne yapılır? Kira yardımı nasıl alınır?

Altındağ Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm bürosu!

ALTINDAĞ Belediyesi, söz hakkını her zaman olduğu gibi bir kez daha vatandaşa verdi. Kentsel dönüşüm için harekele geçilen Örnek Mahallesi'ne bir danışma bürosu kuruldu.

düğün ne kadara yapılır Haberi

düğün ne kadara yapılır

Bahar aylarının gelmesi ve düğün sezonunun yaklaşmasıyla hazırlık ve koşuşturma süreci başlarken hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, gelinlikten damatlığa, davetiyeden nikah şekerine, düğün salonundan ikram edilecek kurabiyeye kadar birçok karar sürecinden geçiyor.


Çiftlerin hayatlarını birleştirmek için yaptıkları düğün töreni, bu törende giydikleri damatlık ve gelinlik, davetiye, nikah şekeri ve yüzükler en az 4 bin 700 TL tutuyor.


Söz konusu rakam düğünün yapıldığı mekana, burada verilen ikramlara, gelinlik, damatlık ve takı fiyatlarına göre 50 bin lirayı bulabiliyor.


Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) verilerine göre, geçen yıl 594 bin 493 kişi dünyaevine girdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bahar aylarında "evet" diyen çiftlerin sayısının Ramazan ayına kadar giderek artması, Ramazan Bayramının ardından da evliliğe mola veren çiftlerin sayısının tekrar artış göstermesi bekleniyor.


Düğün sezonunda hazırlıklar...