18 / 06 / 2024

Düğün ve Toplantı Salonları

Düğün ve Toplantı Salonları

Kalınören Mahallesi, Akdeniz Mahallesi ve Kaşdişlen Mahallesinde 2015 yılı içerisinde temeli atılarak yapımına başlanan Düğün ve Toplantı Salonları, Spor Kompleksi ve Cemevi ve Kültür Merkezi 2016 yılı içerisinde tamamlanacak

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Bakan Kurum, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm müjdelerini sıraladı! 12 bin konut inşa ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Düğünü ve altın borcu olanlara altın duayeni İslam Memiş’ten ‘son alım fırsatı’ duyurusu geldi!

Altında yükseliş sürerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten özellikle düğünü ve altın borcu olanlara yönelik “Yılın son fırsatı” dediği altın alım tarihi geldi.

Altın fiyatını ve döviz kurlarını zıplatacak! Günler kaldı

Merkez Bankası'nın faiz kararının açıklanmasına günler kaldı. Merkez'in alacağı karar altın ve döviz kurunu yakından etkileyecek. Eylül ayında yapılan toplantıda, politika faizinin 100 baz puan düşürülmesi ve yüzde 13’ten yüzde 12’ye indirilmesi gündemde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan altın ve dövize olan yönelimin önünü tıkadı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Kimsenin paranın değerinden endişe ederek, döviz ve altına yönelmesine sebep kalmamıştır” diye konuştu.

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

Bugün öğlen saatlerinde dolar ve Borsa İstanbul'da yaşanan hareketliliğin nedeni belli oldu. Dr. Tuğberk Çitilci, akşam saatlerinde düzenlenecek kabine toplantısının döviz kurlarında düşüş ve Borsa İstanbul'da da satış getirdiğini ifade etti.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleri ile kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirdi. 

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletname geçerli mi? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, binanın kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletnamenin geçerli olup olmadığı sorusu yöneltildi.

Düğün ve Toplantı Salonları Haberi

Düğün ve Toplantı Salonları

Anamur Belediyesi tarafından yapımına başlanan 3 büyük proje hız kesmeden devam ediyor. Kalınören Mahallesi, Akdeniz Mahallesi ve Kaşdişlen Mahallesinde 2015 yılı içerisinde temeli atılarak yapımına başlanan ve Anamur´a kazandırılacak olan Düğün ve Toplantı Salonları, Spor Kompleksi ve Cemevi ve Kültür Merkezi 2016 yılı içerisinde tamamlanacak.


Akdeniz´in en büyük kapalı pazaryeri olan 10.000 metrekarelik Zabıta kontrol noktalı-engelli geçişli-ses ve kamera sistemli-aydınlatmalı Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryeri´ni, 38 yataklı-100 kişilik restoranlı-kafeteryalı-2 ayrı kır düğün salonlu Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri´ni, restore edilen Kısakahyaoğlu Konağı´nı, Saat Kulesi ve Meydanı´nı, kafeteryalı-çocuk parklı-engelli geçişli, tuvaletleri ve kamelyaları ile 20.000 kişilik Yeni Cumhuriyet Meydanı´nı, 600 kursiyere hizmet veren Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi´ni, 250.000 nüfusa hizmet edecek Atıksu Arıtma Tesisi´ni, yenilenen Çavuş pınar Parkı´nı, kurulduğu...