21 / 05 / 2024

Dulkadiroğlu Belediye Meclisi Mayıs toplantısı

Dulkadiroğlu Belediye Meclisi Mayıs toplantısı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "En önemli seçim vaatlerimizden olan Kamu Külliyesi'nin yapımı için planladığımız imar uygulaması projesi meclisimizden geçti. Bu proje bölgemizi büyüterek geliştirecek en önemli projelerimizdendir" dedi.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesi, Yenişehir Mahallesi'nde yer alan 13 arsayı 8 milyon 619 bin 14 TL'ye satıyor...

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Dulkadiroğlu'nda akıllı şehir projesi!

Dulkadiroğlu Belediyesi, 'Akıllı kentler akıllı çözümler' projesini hayata geçirerek eğitim çalışması başlattı. Eğitim toplantısına Belediye Başkanı Necati Okay katıldı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'na 60 kişilik öğrenci yurdu!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, 60 kişilik ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşa ettiriyor. Belediye Başkanı Necati Okay, yurdun 2018'in başında açılacağını ifade etti.

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Esenyurt projeleri masaya yatırıldı.

Ceyhan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Ceyhan Belediye Meclisi 2017 yılı Nisan ayı olağan toplantısı Alemdar Öztürk’ün başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda imar komisyonuna Murat Yürük, Zafer Topaloğlu, Mustafa Korkmaz, Mustafa Özdemir ve Abdi Öztürk seçildi.

Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi'nde sona gelindi!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi projesinin bölgeye kattığı değerleri sıralayarak modern Dulkadiroğlu'nun bu projeyle ortaya çıktığının altını çizdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2016 yılında Trabzon genelinde 100 milyon TL tutarında asfalt ve beton yol yapacaklarını söyledi.

Tokat Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Tokat Belediye Meclisi Nisan Ayı Gündem Maddelerini görüşmek için Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu Başkanlığı'nda toplandı. İl Özel İdaresi Meclis Toplantı salonunda yapılan görüşmede, gündem maddeleri hakkında görüşüldü.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilk olarak bir önceki ay gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Dulkadiroğlu Belediye Meclisi Mayıs toplantısı Haberi

Dulkadiroğlu Belediye Meclisi Mayıs toplantısı

Dulkadiroğlu Belediye Meclisi Mayıs ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Necati Okay'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında, Başkan Okay'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Kamu Külliyesi projesinde önemli bir adım atılarak bölgede yapılan imar uygulamaları oy birliğiyle kabul edildi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kamu Külliyesi projesinin bundan sonraki süreçte projelendirilerek kamuoyunun takdirine sunulacağını söyledi. "İlçelerin doğuya doğru gelişe bileceğini Kamu Külliyesi Projesiyle göstereceğiz" diyen Başkan Okay, bir yıllık hizmet süreci boyunca bu hususta önemli çalışmalar yapıldığını anlattı.

İmar uygulamalarıyla elde edilen alanlar üzerinde çalışma yapıldığını dile getiren Başkan Okay, bu çalışmalar sonunda ortaya çıkan imar uygulamasının Dulkadiroğlu Belediye Meclisi'nde kabul gördüğünü ifade etti. Başkan Okay, "Bir yıldır üzerinde çalıştığımız ve seçim sürecinde en önemli vaadimiz olarak dile...