04 / 05 / 2024

Dulkadiroğlu belediyesi çalışmaları

Dulkadiroğlu belediyesi çalışmaları

Dulkadiroğlu Belediyesi, 'Akıllı kentler akıllı çözümler' projesini hayata geçirerek eğitim çalışması başlattı. Eğitim toplantısına Belediye Başkanı Necati Okay katıldı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nin konut projesinin akıbeti TBMM'de!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesinin yürüttüğü konut projesinin hak sahiplerine teslimi meclis gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Dulkadiroğlu ilçesi, Yenişehir Mahallesi'nde yer alan 13 arsayı 8 milyon 619 bin 14 TL'ye satıyor...

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dulkadiroğlu'nda akıllı şehir projesi!

Dulkadiroğlu Belediyesi, 'Akıllı kentler akıllı çözümler' projesini hayata geçirerek eğitim çalışması başlattı. Eğitim toplantısına Belediye Başkanı Necati Okay katıldı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Trabzon Büyükşehir Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı. Aralık ayı son oturumunun bugün gerçekleştirilmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gayretli çalışmalarından ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

Akyazı Belediyesi altyapı çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediyesi kentin modern bir görünüme kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kent çalışmalarını sürdürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Üreterek halkımızın ihtiyaçlarını karşılama cihetine gidiyoruz. Bu alanda yeni tesisler üzerinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Reyhanlı Belediyesi kent çalışmaları devam ediyor!

Reyhanlı Belediyesi şehir merkezinde yeni oluşturulan cadde ve sokaklara parke taşı döşemeye başladı. Reyhanlı Belediyesi, Yeni Mahalle Toki civarında bulunan yeni yerleşim yerlerinin üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dulkadiroğlu belediyesi çalışmaları Haberi

Dulkadiroğlu belediyesi çalışmaları

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu Belediyesi 'Akıllı kentler akıllı çözümler' projesi kapsamında eğitim çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Necati Okay da eğitim programına katıldı. Okay bu gibi etkinliklerle çalışanlarının kendini geliştirdiğini ve yenilediğini belirtti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin modern gelişmesine katkı sağlayacak olan personellerini toplantı kapsamında bir araya getirdi.


Kıt imkanları değerlendirmek adına bu gibi eğitim çalışmalarının önemli olduğunu ifade eden Okay, "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak yaklaşık 3 yıldır bölgemize hizmet veriyoruz. Bu hizmeti verirken de kaynaklarımız kıt, problemlerimiz ve sorunlarımız ise çok çok fazladır. Bu kıt kaynaklarla bu problemler ve sorunları çözmek adına çeşitli eğitim kurumları ile iş birliği içerisindeyiz. Personelin kaynaklarımızı daha iyi kullanması adına bu eğitimleri önemsiyoruz. Bugün 'Akıllı Şehir' temasını kullanıyoruz. Akıllı şehrin alt yapısı ve...