06 / 05 / 2024

Dumankaya aidat garantisi

Dumankaya aidat garantisi

Dumankaya Hi-Fit ve Dumankaya Sancaktepe Mozaik projelerinde geçerli olan Dumankaya D planı kampanyası devam ediyor. İşte Dumankaya'dan kira ve aidat garantisi.

Benevre Beytepe kira ve aidat garantisi İle fark yaratıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, Ağustos 2017’de teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesinin yatırım değeri ve özellikleri hakkında bilgi verdi.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe!

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe projesi sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. Sancaktepe'de yükselen proje yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunuyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe ön talep topluyor!

Toplam 180 adet daireden oluşan Dumankaya Adres Sancaktepe ön talep topluyor. Yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

216 Butik Plus Rezidans'ta düşük aidat ve kira garantisi!

216 Butik Plus Rezidans’ı düşük aidat ve kira garantisiyle satışa sunuluyor. Bu amaçla “Kazancı Garanti” adı altında bir kampanya başlatan kuruluş, projeden daire alanlara ev tesliminden sonraki bir yıl boyunca kira desteği veriyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinin D planı uygulaması kapsamında kredi ödeme yardımı yapılıyor, kira, aidat ve iade garantisi veriliyor. İşte Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu...

Ritim İstanbul D planı kampanyasında son gün 31 Ocak!

Dumankaya D planı uygulaması ile kira ve aidat garantisi, kredi ödeme yardımı ve iade garantisi veriyor. Ritim İstanbul D planı kampanyasında son gün 31 Ocak olarak belirlendi.

Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi kampanyasından yararlanmak için son gün 31 Ocak olarak belirlendi. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Dumankaya D planı: Kira ve aidat garantisi!

Dumankaya D planı kira ve aidat garantisi detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 43 metrekare ile 356 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 60 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi!

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi veriliyor. Daire fiyatlarının 244 bin TL'den başladığı projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Ritim İstanbul'da 1 yıl kira ve aidat garantisi!

Dumankaya İnşaat imzası ile inşa edilen Ritim İstanbul'da 1 yıl kira ve aidat garantisi veriliyor. Projede yer alan daireler 269 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dumankaya'dan kira ve aidat garantisi!

Dumankaya Hi-Fit ve Dumankaya Sancaktepe Mozaik projelerinde geçerli olan Dumankaya D planı kampanyası devam ediyor. İşte Dumankaya'dan kira ve aidat garantisi.

Dumankaya İnşaat 5 modelle ev satacak!

Dumankaya İnşaat, D planı ile ev almak isteyen müşterilerine 5 farklı model sundu. Dumankaya, D planı kapsamında "eskisini getir, yenisini götür", "kira garantisi", "iade garantisi", "ev güncelleme", ilave teknik destek" gibi hizmetler veriyor...

Dumankaya D planı hangi projelerde geçerli?

Dumankaya D planı uygulaması kira garantisi, iade garantisi, ev güncelleme ve eskini getir yenisini götür başlıklarından oluşuyor. Peki Dumankaya D planı hangi projelerde geçerli?

Dumankaya aidat garantisi Haberi

Dumankaya aidat garantisi

Dumankaya İnşaat tarafından başlatılan D planı kampanyası uygulaması Dumankaya Hi-Fit ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak. Bu kampanya 4 ana başlık altında toplanıyor.


Dumankaya D planı kapsamında "Eskisini getir, yenisini götür", "Kira garantisi", "İade garantisi", "Ev güncelleme" gibi imkanlar sunuluyor.  


Dumankaya'dan kira ve aidat garantisi

Dumankaya'da daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor. 


Dumankaya İnşaat iletişim

Tel: 444 7 222

Web: http://www.dumankaya.com/

Esra Nur...