20 / 05 / 2024

Dumankaya Gebze ve Fikirtepe

Dumankaya Gebze ve Fikirtepe

Bu projelerde yaklaşık 5 bin konut yer alacak. Gebze’deki 4 bin konutluk proje, şirketin bugüne kadarki en büyük yatırımı olacak.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Doğal gaz zamları ve yeni tarife uygulaması tüketimi azalttı

PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden olan Gebze ve Kocaeli'de doğal gaz zamları sonrasında tüketimin azaldığını bildirdi.

TMSF, Kocaeli'deki 4 gayrimenkulü 519 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Kocaeli ili, Gebze ve Kartepe ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü toplam 519 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Lojistik depolarda arsa fiyatları katlandı!

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

Reysaş GYO Kocaeli'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli'nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli'de aykırı yapılaşma sona eriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze ve Darıca ilçelerinde “İmar Barışı” konulu toplantılar gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 29.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü Gebze ve Dilovası'ndaki 2 taşınmazı ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Fi Yapı ve Dumankaya mağdurlarına müjde!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli TMSF'ye devredilen Fi Yapı ve Dumankaya ile ilgili açıklama yaptı. İşte Canikli'nin o açıklamaları...

Katar'da 35 büyük Türk inşaat firması aktif olarak çalışıyor!

DKY, Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katıldı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, fuar ve sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Dumankaya Gebze ve Fikirtepe Haberi

Dumankaya Gebze ve Fikirtepe

Son dönemde Galatasaray ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla gündemde olan Dumankaya, geçtiğimiz yılı 1.199 adet bağımsız birim satışı ve 463 milyon lira ciro ile kapattı. Gayrimenkul sektöründe cirosunu en çok artıran şirket olan Dumankaya, 2016 yılı için daha büyük hedefler belirledi. Bu yıl 750 milyon lira ciro hedefleyen Dumankaya, toplam 1.2 milyar lira değerinde 5 bin konutluk yatırıma hazırlanıyor. Projeler, Fikirtepe ve Gebze’de yer alacak. 

Yüzde 19’u yabancıya

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, zorlu rekabet ortamına ve inşaat sektöründeki daralmaya rağmen güçlü finansal sonuçlara imza attıklarını belirtti. 2015 yılını önemli bir ciro artışı ile kapattıklarını vurgulayan Dumankaya, “Özellikle son 4 ayda yapılan satışlarla, geçen yıla göre yüzde 131 artış yaşandı. 2015 yılında toplam 1.199 adet bağımsız bölüm satışı yaparak...