29 / 04 / 2024

dumankaya sancaktepe ön satış fiyatları

dumankaya sancaktepe ön satış fiyatları

Dumankaya Sancaktepe proje fiyatları 153 bin TL 'den başlangıç gösteriliyor. 2017 yılında tamamlanacak olan Dumankaya Sancaktepe projesi 24 blokta toplam 502 adet konuttan meydana geliyor...

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Muhit Sancaktepe ön satış fiyatları!

Muhit Sancaktepe Evleri, Sur Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 24 ay sonra teslimlerinin yapılması planlanan projede 1+12den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Bağcılar'da 5 mahalle riskli alan ilan edildi!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Merkez, Sancaktepe, İnönü, Çınar ve Yavuzselim Mahalleleri içerisinde bulunan alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ömer Dumankaya'dan yeni şirket!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Dky Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu.

Fİ Yapı ve Dumankaya'dan ev alan vatandaşlar ne yapacak?

FETÖ soruşturması kapsamında Dumankaya patronlarının mal varlıklarına el konuldu. Fİ Yapı’nın patronu tutuklandı. İki şirkette teslim edilmesi gereken 8 bini aşkın konut var.

Aras Yap Sat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Yap Sat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Palacı ve Mehmet Palacı ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Derya Sokak'ta kuruldu.

Bekdemir Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdemir Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Akın Bekdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Sultangazi Caddesi'nde kuruldu.

Dumankaya'dan 3 projesinde bahar müjdesi!

Dumankaya, havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında yeni ev arayanlara yönelik başlattığı bahar kampanyasında cazip avantajlar sunuyor. 60 ay 0 faizli bahar kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Özbu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Emin Budak ve Mehmet Tahir Özalp ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilber Ülker tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Genç nüfus gayrimenkul sektörü için bir avantaj!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yaşanan terör olaylarının konut sektörünü de etkilediğini söyledi. Dumankaya, genç nüfusun ise sektör için bir avantaj olduğunu kaydetti.

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları 409 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya imzasını taşıyan Ritim İstanbul projesinde 2017'ye kadar tek kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor...

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi' nde kuruldu.

dumankaya sancaktepe ön satış fiyatları Haberi

dumankaya sancaktepe ön satış fiyatları


40 bin 359 metrekare alanda yükselen Dumankaya Sancaktepe projesi 502 daireden meydana geliyor. Dumankaya Sancaktepe proje fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Dumankaya Sancaktepe projesinde dairelerin büyüklükleri 49 metrekareden başlıyor. Dumankaya Sancaktepe'de stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Dumankaya Sancaktepe projesi 24 adet konut bloğu ve 1 sosyal tesis olarak tasarlandı. Dumankaya Sancaktepe projesinde blokar 5 ile 9 kat arasında inşa ediliyor.


Dumankaya Sancaktepe proje fiyatları 153 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dumankaya Sancaktepe projesinde 49 metrekarelik stüdyolar 153 bin TL'den, 59 metrekarelik 1+1'ler 185 bin TL'den başlıyor.


Dumankaya Sancaktepe projesinde konutlar Nisan 2017 yılında teslim ediliyor. Dumankaya Sancaktepe projesinde banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor.



Telefon: 0216 511 58 00

Web: