02 / 05 / 2024

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladı

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladı

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Spor hisselerine yatırım yapanlar Eylül ayını kayıpla geçirdi! En çok kazandıran takım 4 büyüklerden hangisi oldu?

Eylül ayında borsada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ. yüzde 34,9, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği yüzde 20,4, Fenerbahçe Futbol AŞ yüzde 11 ve Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları yüzde 5,1, yatırımcısına kaybettirdi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladı Haberi

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladı

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Konu ile ilgili düzenlenen toplantı Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleştirildi. İmza törenine Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Dursun Aydın Özbek ile Dumankaya İnşaat'ı temsilen de Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı. Galatasaray Spor Kulübü ile Dumankaya İnşaat arasında yapılan anlaşmaya göre, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçlarda Dumankaya logolu formalarla sahalarda yer alacak. Galatasaray'ın Eskişehirspor ile karşılaştığı maçla başlayan işbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacağı iç saha ve deplasman maçlarında Dumankaya logosu bulunan formaları giyecek. Galatasaray, yapılan anlaşma çerçevesinde 3 yılda...