07 / 05 / 2024

Dümrek altyapı yenileme çalışmaları

Dümrek altyapı yenileme çalışmaları

Dümrek Mahallesi’nde basma hattı yenileme çalışmalarına başladı. Kuyu ve depo arasında hat yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, bin 220 metre mesafede, proje uygun olarak yapılan çalışmada mevcut hattı 160’lık borularla değiştiriyor.

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Yarar tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz ve Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eps Altyapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Gültekin, Piribey Yavuz, Selçuk Durak ortaklığında kuruldu.

Spotify Youtube'dan rol çalacak 'video podcast' özelliğini 4 ülkede devreye aldı

Dijital dünyadaki rekabet ortamında uygulamalar pastalarını büyütmek için birbirlerinden rol çalan özellikleri devreye alıyor. Youtube'da hem müzik dinlemek hem de video izlemek mümkünken Spotify da benzer bir mecraya doğru dönmenin altyapısını kuruyor.

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkz nakli yapıldı!

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Mt Altyapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Metal Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Altyapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Metal Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Özmen tarafından kuruldu.

Dümrek altyapı yenileme çalışmaları Haberi

Dümrek altyapı yenileme çalışmaları


ESKİ Genel Müdürlüğü, çeşitli ilçelerde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Sivrihisar’ın Dümrek Mahallesi’nde basma hattı yenileme çalışmalarına başladı. Kuyu ve depo arasında hat yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, bin 220 metre mesafede, proje uygun olarak yapılan çalışmada mevcut hattı 160’lık borularla değiştiriyor.



Eskişehir Büyükşehir...