15 / 05 / 2024

dündar yetişener dünyanın en büyük cephe kaplama tesisi

dündar yetişener dünyanın en büyük cephe kaplama tesisi

Arkadaşları mahallede pedal çevirirken o, bisiklet tamirciliği yapıyordu. Çocukken adım attığı iş yaşamında bugün alanında dünyanın en büyük entegre tesisini kurarak dünyaya teknolojik cephe sistemlerini satıyor...

AB ülkeleri dünyanın ilk kapsamlı kripto kurallarını onayladı

Avrupa Birliği devletleri 16 Mayıs Salı günü, kripto varlıkları düzenlemek için dünyanın ilk kapsamlı kurallar dizisine son onayını vererek, İngiltere ve ABD gibi ülkelere yetişmeleri için baskı uyguladı.

Sani Şener: Dünyanın havalimanı projeleriyle ilgileniyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Amerika, Afrika, Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslar başta olmak üzere dünyanın her yerindeki havalimanı projeleriyle ilgilendiklerini, ihalelere davet aldıklarını söyledi.

Dündar Yetişener: Dalgalanma büyümeyi sınırlandırıyor!

Bugün dünya ekonomisinde büyüme beklentilerinin aşağı doğru revize edildiğini belirten İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, "Ülkemizdeki genel seçim, bölgemizdeki jeopolitik gelişmeler ve küresel mali dalgalanmalar ekonomide büyümeyi sınırlandırılıyor.

Dünyanın en uzun 4. köprüsü yıl sonuna yetişecek!

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında 1500 metrelik orta açıklığı ile dünyanın en uzun 4. köprüsünde kuleler bitti. İnşaatın da yıl sonunda tamamlanması bekleniyor...

1970 yılında dünyanın en büyük afyon deposu Beşiktaş Sahili'ndeymiş!

1970 yılında Beşiktaş'tan Çırağan'a giden dar sokaklarından birinde Türkiye'nin tek, dünyanın en büyük afyon deposu bulunmaktaymış. Anadolu'nun köylerinde yetiştirilen afyonlar satın alınarak bu depoda toplanıyormuş.

Dündar Yetişener: Ulusal Bina Yönetmeliği ülkemizin en büyük eksikliği!

Türkiye IMSAD Başkanı Dündar Yetişener bina yapımı konusunda ülkemizde hissedilen en büyük eksikliklerden biri, ilgili tüm konuları içeren bir 'Ulusal Bina Yönetmeliği'nin olmamasıdır" ifadelerine yer verdi.

Dündar Yetişener: Denetim maliyeti artıran bir ayrıntı olarak görünüyor!

Sadece depreme dayanıklı olması için değil, tüm yönleriyle çağdaş özelliklere sahip binaların yapılması için standartların önemini vurgulayan İMSAD Başkanı Dündar Yetişener standart ve yönetmeliklere uygun binaların yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Dündar Yetişener: Bina yapımında en büyük eksiklik Ulusal Bina Yönetmeliği'nin olmaması!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Dündar Yetişener, bina yapımı konusunda Türkiye'de hissedilen en büyük eksikliklerden birinin ilgili tüm konuları içeren bir "Ulusal Bina Yönetmeliği"nin bulunmaması olduğunu bildirdi.

Dündar Yetişener: Sivil Deprem Platformu oluşturulmalı!

17 Ağustos depreminin 15'inci yılı dolayısıyla bir açıklama yapan İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, AFAD koordinasyonunda üniversite, meslek odaları, yerel kuruluşlar ve STK'ların görev alacağı “Sivil Deprem Platformu” oluşturulması gerektiğini söyledi.

Dündar Yetişener: Toplumsal düzenlemeleri tekrar gözden geçirmeliyiz!

Dündar Yetişener: 'Soma maden faciası, yasal, sosyal ve toplumsal düzenlemeleri tekrar gözden geçirmemiz ve işlerlik kazandırmamızın gerekliliğini bir kez daha bizlere, ağır bir bedelle ve açık olarak ifade etmektedir' dedi.

Dündar Yetişener dünyanın en büyük cephe kaplama tesisini kurdu!

Arkadaşları mahallede pedal çevirirken o, bisiklet tamirciliği yapıyordu. Çocukken adım attığı iş yaşamında bugün alanında dünyanın en büyük entegre tesisini kurarak dünyaya teknolojik cephe sistemlerini satıyor...

Dündar Yetişener: İnşaatta ihracat hedefi 25 milyar dolar!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Dündar Yetişener, 2014’te inşaat malzemeleri sektöründe ihracat kaleminde yüzde 12-15 arası bir artış ile yaklaşık 25 milyar dolar ihracat hedeflediklerini açıkladı....

Dündar Yetişener: 2014'te 1 milyon eve yapı ruhsatı alınacak!

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, 2014'te alınacak konut yapı ruhsatının 1 milyon daireye yükselmesinin beklendiğini söyledi. 2014'te yüzde 5, inşaat malzemeleri sektörünün ise yüzde 5-6 büyüyeceği belirtildi...

dündar yetişener dünyanın en büyük cephe kaplama tesisi Haberi

dündar yetişener dünyanın en büyük cephe kaplama tesisi

Arkadaşları mahallede pedal çevirirken o, bisiklet tamirciliği yapıyordu. Çocukken adım attığı iş yaşamında bugün alanında dünyanın en büyük entegre tesisini kurarak dünyaya teknolojik cephe sistemlerini satıyor.


DÜNYANIN EN BÜYÜK ENTEGRE CEPHE KAPLAMA TESİSİNİ KURDU


“Babam Koç Holding’te üst düzey yöneticiydi. Tam zirvedeyken emekliye ayrılmayı seçmişti. Benim ve abim için çizilen rota da bu holdingte maaşla çalışmaktı. Bir gün gelip de babamı evde otururken bulunca hayal kırıklığına uğradım. Ve dönüm noktam dediğim kararı o zaman aldım; ben uzun süre çalışıp sonra emekli olmayacaktım, üretecektim...” Bu sözler dünyanın en büyük entegre cephe kaplama tesisini Düzce’de kuran Fibrobeton Yönetim Kurulu Başkanı  Dündar Yetişener’e ait. İnşaat sektörü onu çok yakından tanıyor. Bisiklet tamirciliğiyle başladığı iş yaşamında yolu, çaycılıktan da geçti ambarlarda mal yüklemeden de... Bugün...