25 / 07 / 2024

Dünya plastik devleri

Dünya plastik devleri

Chinaplas’tan sonra dünyanın her sene düzenlenen en büyük ikinci, Türkiye’nin ve de Avrasya’nın en büyük fuarı Plasteurasia Fuarı 2014 bu yıl 24. kez kapılarını açıyor.

Dünya devi Türkiye'den şirket satın almak için harekete geçti!

Dünya devleri arasında yer alan İsveçli Systemair, Türkiye'de şirket satın alman için harekete geçti. 

Polatyol dünya devleri arasına girdi!

Polatyol, ENR tarafından hazırlanan ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesine girdi. Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Türkiye’yi dünya ikinciliğine taşıyan şirketlerden biri olmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Soyak Kristalkule dünya devleri arasında!

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300'den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı.

Emir Suyunu plastik beton projesiyle dünya 3'ncüsü oldu!

Plastik atıkları değerlendirerek, depremde can kaybını engellemeyi ve çevre sorunlarına çözüm bulmayı hedefleyen, Emir Berk Suyunu, “Çevre Dostu Plastik Beton” projesiyle, İspanya'da yapılan Bilimsel Projeler yarışmasında dünya 3.sü oldu.

Dünya plastik devleri İstanbul’da buluşuyor!

Chinaplas’tan sonra dünyanın her sene düzenlenen en büyük ikinci, Türkiye’nin ve de Avrasya’nın en büyük fuarı Plasteurasia Fuarı 2014 bu yıl 24. kez kapılarını açıyor.

Dünya, yarım yüzyılı aşkın bir zamandır plastik boru kullanıyor!

Dünya, yarım yüzyılı aşkın bir zamandır plastik boru kullanıyor. Tahminlere göre, dünyada plastik boru kullanımının yıllık artış oranı %5 civarında. Peki böylesi bir oran yükselişini neye borçluyuz?

Dünya devleri hızlı trene yetişmek için kuyrukta!

Demiryollarının özel sektöre açılmasını öngören düzenleme dünya devlerini harekete geçirdi. Deutsche Bahn ve SNCF en iştahlı şirketler. Thales, Thalys, Mitsubishi ve Hyundai Rotem de yeni fırsatları kolluyor...

Forum İstanbul, WWF'nin Dünya Saati uygulamasında ışıkları bir saat kapattı!

Forum İstanbul, küresel ısınmaya karşı duyarlılığını, 31 Mart akşamı WWF'in (World Wildlife Fund) Dünya Saati (Earth Hour) uygulamasına katılarak, tüm dünyayla aynı anda 20.30 – 21.30 saatleri arasında ışıklarını kapattı

Ayasofya, Dolmabahçe Sarayı ve Galata Kulesi, Dünya Saati'nde kararacak!

Dünya Doğayı Koruma Vakfı'nın (WWF) tarafından küresel ısınmaya ve çevre sorunlarına dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilen Dünya Saati (Earth Hour) Kampanyası kapsamında yarın gece ışıklar 1 saatliğine kapatılacak

Orion AVM'de Dünya Saati için ışıklar bir saat kapanıyor!

Orion Alışveriş Merkezi, iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından düzenlenen “Dünya Saati” kampanyasına destek veriyor. Dünya çapında uygulanacak kampanya için Orion, 31 Mart Cumartesi akşamı saat 20:30'da ışıklarını 1 saat süresince kapa

GYODER Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu sonuçları 10 Nisan'da açıklanacak!

GYODER tarafından hazırlanan “Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu 2011 4. Çeyrek” tamamlandı. Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu 2011 4. Çeyrek sonuçları, 10 Nisan'da açıklanacak!

Jones Lang LaSalle, dünya saati kampanyasına destek için ışıkları söndürüyor!

İklim değişikliği ile mücadele etmek amacı ile dünya çapında devam eden “Gezegenimiz için hep birlikte ışıkları kapatıyoruz” kampanyasına Jones Lang LaSalle, dünya çapındaki 200 ofisiyle destek veriyor

Eyfel Kulesi'nin ışıkları dünya saati için sönecek!

Birleşmiş Milletler (BM), iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla cumartesi günü dünya genelinde düzenlenecek Dünya Saati kampanyasına destek verecek.

Dünya plastik devleri Haberi

Dünya plastik devleri

Üretim kapasitesi ile Avrupa’nın ikinci, dünyanın yedinci sırasında konumlanan Türk plastik endüstrisi dünyanın en büyük plastik üreticilerini İstanbul’da buluşturuyor.

Katılımcı firma ve ziyaretçi sayısını her geçen yıl biraz daha artıran ve bu yıl rekor katılama imza atmayı hedefleyen; Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve TÜYAP işbirliği ile düzenlenen Plast Eurasia İstanbul Fuarı, 04 Aralık-07 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak…

Türk plastik sektörü temsilcilerini, dünyanın önde gelen plastik firmaları ile buluşturacak Plast Eurasia’nın açılışında, siz değerli basın mensubumuzu da görmekten mutluluk duyacağız.



Tarih: 04 Aralık 2014, Perşembe


Saat:   11:30


Yer:    TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi,...