05 / 05 / 2024

Dünya Sağlık Örgütü istanbul

Dünya Sağlık Örgütü istanbul

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Jakab arasında DSÖ İstanbul Ofisi'nin kurulmasına ilişkin anlaşma imzalandı.

Deprem Bölgelerine DSÖ'den yardım! 400.000 kişi faydalanacak

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), bugün yaptığı açıklama ile Kahramanmaraş merkezli zelzelelerin tahrip ettiği illerin yanı sıra Suriye’de sarsıntılardan etkilenen bölgelerde yaklaşık 400 bin kişinin yararlanacağı sağlık malzemesi desteği sağladığı paylaşımını yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Sağlık Bakanlığı KPSS şartsız memur alımları için düğmeye bastı! İnternet üzerinden hemen başvurabilirsiniz!

Sağlık Bakanlığı, TÜSEB bünyesinde istihdam sağlanmak üzere kurum kadrolarında kontenjan açılarak kamu memur alımı yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Dünya Bankası'nın pandemide Türkiye'ye desteği 1.5 milyon dolar!

Dünya Bankası, 2021 mali yılında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından kaynaklı sağlık, ekonomik ve sosyal etkilerle mücadele içi 5 kritik kalkınma projesi için Türkiye'ye toplam 1,5 milyar dolarlık finansal destek sağlandığını belirtti.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mendelsa Sağlık Biyoteknoloji Tıp Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Mendelsa Sağlık Biyoteknoloji Tıp Teknolojileri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Gürbüz tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Kars Rotary Parkı sağlık merkezine dönüşüyor!

Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde yer alan ve eski Rotary Parkı olarak bilinen alanın sağlık merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

ÇEİS'ten Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü için farkındalık çalışması!

ÇEİS, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü kapsamında gerçekleştirdiği çeşitli çalışmalar ile üye fabrikalarının çalışanlarının Nisan ayı boyunca bilinçlenmelerini sağladı. ÇEİS, 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü etkinliklerinde “Solunum Yoluyla Bulaşan Hastalıklar” temasını seçti...

Türkiye'nin yıldızı parladı: Öncelikli tercih konut almak!

Türkiye’nin koronavirüsle mücadeledeki başarısı, yabancıları Türk pasaportu ister duruma getirdi. Dünya Sağlık Örgütü, uluslararası kuruluşlar ile ünlü yatırımcıların Türkiye’yi örnek ülke olarak göstermesi, yabancıların ülkemizde yaşamaya dair taleplerini de artırdı.

Dünya Sağlık Örgütü istanbul Haberi

Dünya Sağlık Örgütü istanbul

Türkiye, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ)'nün kapasitesinin güçlendirilmesi gerektiğine inanıyor ve çalışmalarına devam ediyor. İstanbul'da İnsani ve Sağlık Acil Durumlarına Hazırlıklılık DSÖ İstanbul Ofisi'nin kurulması kararına varıldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Jakab anlaşma imzalandı.  


Törenler gerçekleşen günde Bakan Akdağ açıklamalarda bulundu. Akdağ, "Türkiye'nin bu tecrübesini Dünya Sağlık Örgütü'nün Avrupa Bölgesi ile birleştirmek ve Türkiye'de DSÖ'nün ofisi ile birlikte bütün dünya ülkelerine buradan ciddi bir katkı vermek gerçekten mümkün ve biz bunu bu ofiste önümüzdeki günlerde göstereceğiz. 2017-2021 biraz uzatılmış bir tarihle 2023 için hazırlamakta olduğumuz stratejik planımız çok daha mükemmel hazırlanmış bir doküman olacak. Hem Türkiye için bizim yapacağımız işler için bize yol gösterecek hem de bütün dünya ülkeleri için örnek bir...