30 / 06 / 2024

Dünyada altın madeni nerede bulunur

Dünyada altın madeni nerede bulunur

Geçen hafta, altının fiyatı rekor kırdı ve ons fiyatı 2.000 doların üzerine çıktı. Bu artışta itici güç altın tacirleriydi, ancak bu değerli metalin tedariği ve en nihayetinde bir gün bitip bitmeyeceği soruları da gündeme geldi.

Altın biriktirenler dikkat! Tüm tahminler ters köşe oldu!

Fed’in genişlemeye yönelik temkinli yaklaşımına devam etmesi ve jeopolitik olaylara verilebilecek tepkiler sebebiyle yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarının bir süre dalgalı kalmasını bekleniyor.

Gram altın için dedikleri tek tek çıkan İslam Memiş bu kez de tarih vererek 'ralli' uyarısı yaptı!

Her yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de  altın rakamlarında 'ralli' beklediği tarihi açıkladı. 

Temmuz 2024'ü işaret eden Altın kahini İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi! Altın fiyatları ne olacak? 

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarındaki yükseliş ve dolar kurundaki yatay seyir, Türkiye’nin bir numaraları gündem maddesi oldu. Açıklamasında altın fiyatlarına dikkat çeken Altın uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki Temmuz'u işaret etti

Altın çakıldı! İslam Memiş açıkladı! Bu rakama kadar düşecek! Altın almak için hazır olun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşü değerlendirerek, hangi seviyeye kadar gerileyeceğini açıkladı ve yatırımcıları alım fırsatı konusunda uyardı.

Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram 22 ayar burma bilezik fiyatları kaç lira? 14 Mayıs altın bilezik fiyatları!

Yarın açıklanacak ABD enflasyon rakamları merakla beklenirken altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altın fiyatları düşerken, altın bilezik fiyatları da geriledi. Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram burma bilezik fiyatları kaç lira?

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Altında geri vites! Düşüyor! Altın almak isteyenler harekete geçin! 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2359 dolara geriledi. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğdu. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları.

Altında ters dalga! Düşüyor! Altın yatırımcıları endişeleniyor! 15 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın, bayramın ardından haftanın yeni işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın 2354 dolara, gram altın ise 2.587 liraya kadar gerilerken yatırımcılar endişelenmeye başladı. İşte 15 Nisan 2024 altın fiyatları.

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bayramda  da yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün resmen fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları.

Gram altın 50 TL düştü! Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti! 2 Nisan 2024 altın fiyatları

2 Nisan 2024 altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar ise kuyumcuların yolunu tuttu. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 2 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın yeniden 2 bin 250 TL'nin üzerine çıktı, İslam Memiş'ten 4 yeni seviye geldi! 

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların gündeminden düşmeyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten 4 yeni seviye geldi...

Dünyada altın madeni nerede bulunur Haberi

Dünyada altın madeni nerede bulunur

Bir yatırım aracı, statü sembolü ve birçok elektronik üründe önemli bir işlev gören altına talep son dönemde arttı. Ancak altın, sınırsız bir kaynak değil ve sonunda çıkarılacak hiç altının kalmadığı bir aşama gelecek. Ne kadar altın kaldı?  En büyük kaynaklar nerede? Altın çıkarmak zorlaşıyor mu? İşte tüm merak edilenler...

'Altın zirvesi'

Uzmanlar, "altın zirvesi" kavramından bahsediyor. Bu, bir yıl içinde insanların en çok miktarda altını çıkardığı dönem anlamına geliyor. Bazıları, bu noktaya şimdiden ulaşmış olabileceğimizi söylüyor.

Dünya Altın Konseyi'ne göre altın üretimi 2019'da 3.531 tondu, 2018'e kıyasla yüzde 1 az. Bu, 2008'den bu yana altın üretimindeki ilk yıllık azalmaydı.

Dünya Altın Konseyi Sözcüsü Hannah Brandstaetter, "Mevcut rezervler tüketilirken, gelecek yıllarda maden tedariğinde yavaşlama ve küçük düşüşler olabilir ve yeni büyük keşifler giderek nadir...