10 / 05 / 2024

dünyadaki 10 büyük ekonomi hedefleri

dünyadaki 10 büyük ekonomi hedefleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kilis'teki 5 tesisin temel atma töreninde açıklama yaptı. Eroğlu, "Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşımak istiyoruz" dedi.

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

32'li tuvalet kağıdında büyük indirim: 189 TL'ye raflardaki yerini aldı! Elini çabuk tutan alır

Tuvalet kağıdı fiyatlarındaki artışlar, birçok insanın ekonomik zorluklarla başa çıkmasını daha da zorlaştırdı. Ancak bir market, 32'li tuvalet kağıdı için büyük bir indirim yaparak fiyatını 189 TL'ye kadar düşürdü. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 ay sonra ilk kez faiz oranlarını düşürmesi ile yükselişe geçti. Bu durum bakır hurda fiyatlarını da yansıdı ve hurdaya büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 202, hurda fiyat listesi.

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Dünya devinden büyük hamle! Neredeyse ikiye katladı

Dünyanın en büyük batarya imalatçısı olan CATL (Contemporary Amperex Technology Co. Limited), enerji yoğunluğunda büyük bir hamle yaptığını ilan etti. Yeni batarya, otomobillerin haricinde havacılık için de çok önem arz ediyor.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Belediyeden büyük fırsat: Konut imarlı 10 arsa satacak!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı.

Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Düğün setlerinde büyük indirim! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de düğün takıları arasında yer alan düğün setlerinde büyük indirim başladı .Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi.

dünyadaki 10 büyük ekonomi hedefleri Haberi

dünyadaki 10 büyük ekonomi hedefleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İnşallah Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşımak istiyoruz" dedi.


Eroğlu, 5 tesis için Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen temel atma töreninde, mazlum Suriye halkına sahip çıktıkları için Kilis halkına teşekkür etti.


Kilis'in Suriyelilere gösterdiği misafirperverlikle dünyaya örnek olduğunu belirten Eroğlu, "Batı gelsin insanlığı burada öğrensin. Onlar konuşuyor, yaptıkları bir şey yok. Ama insanlık, medeniyet, kardeşlik, ensar ruhu burada, Kilis’te" diye konuştu.


Temelini atacakları 5 tesis için 197 milyon liralık yatırım planlandığını ifade eden Eroğlu, önümüzdeki günlerde de 10 ayrı projeyi daha daha Kilis'e kazandıracaklarının müjdesini verdi.


Etrafı ateş çemberi haline gelen Türkiye'nin bir huzur adası olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, şöyle konuştu:


"İnşallah hep birlikte, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz. Daha büyük, daha...