05 / 05 / 2024

Dünyagöz hastanesi yatırımları

Dünyagöz hastanesi yatırımları

Dünyagöz’ün gündeminde 145 milyon liralık yatırım programı var. Türkiye’de de 5 yeni hastane ve 12 yeni şube yatırımına hazırlanan Dünyagöz, bu yatırımlarla birlikte 2 yılda toplam 145 milyon lira yeni yatırım yapacak

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Just English şube yatırımlarına devam edecek!

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin ara vermesi nedeniyle Just English tüm sınıflarını online platformlarına taşıdı. İngiltere ve Almanya'da yatırımlarına devam eden Just English'in gündeminde yurt içinde şube yatırımları yer alıyor. 

AVM ve market yatırımları artacak mı?

Küçük esnafı korumak için zincir marketlere getirilen kısıtlama nedeniyle market ve AMV yatırımlarının hızlanacağı düşünülüyor. Söz konusu yatırımlardan endişeli olduklarını dile getiren esnaf yasakların 2021 başına çekilmesini talep ediyor.

Dünyagöz hastanesi yatırımları Haberi

Dünyagöz hastanesi yatırımları


Dünyagöz’ün gündeminde 145 milyon liralık yatırım programı var. Bu yıl haziran ayında Ankara Sincan ve Çayyolu’nda, Sakarya, Çorlu ve Erzincan’da; aralık ayında Gaziantep, Konya, Sultanbeyli, Ümraniye, Beylikdüzü, Küçükçekmece ve Bağcılarda yeni Dünyagöz şubeleri hizmete açacak. Bu yatırımlar 2014 yılında tamamlanacak ve yatırım tutarı 75 milyon lira olacak. 2015 yılında hizmete girecek arsaları alınmış ve projeleri onaylanan 5 hastane var. Bu hastaneler Kayseri, Adana, Eskişehir, Diyarbakır ve İzmir’de hizmete girecek. Bu hastaneler için 2015 yılında 70 milyon lira yatırım yapılacak. Dünyagöz, yurtdışında ise şu anda 4 adet olan klinik sayısını 2 yıl içinde 30 adete çıkaracak. Bu klinikler sadece ön tanı hizmeti verecek. Ön teşhis merkezlerinin toplam yatırım maliyetli yaklaşık 5 milyon dolar seviyesinde. Gelecek 2 yıl içindeki yatırım planları...