03 / 05 / 2024

Dünyagöz Keçiören ulaşım

Dünyagöz Keçiören ulaşım

Dünyagöz Hastaneler Grubu, Tunus Caddesi ve Sincan şubelerinin ardından başkentteki üçüncü merkezini Keçiören'de hizmete açtı. Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun Keçiören şubesi, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törenle hizmete girdi.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi...

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören'in yüzde 80'i kentsel dönüşüme dahil edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Keçiören kentsek dönüşüm kapsamında ilçe genelinde 8 mahalle dönüşecek. 

Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planı ABB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. 

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dünyagöz Keçiören ulaşım Haberi

Dünyagöz Keçiören ulaşım

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Esgün, "20 yıl önce Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek hizmete açtığımız Dünyagöz'ün göz sağlığı ve teknolojisi alanında sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı referans merkezlerinden biri olduğunu ülkem ve şahsım adına gurur duyarak söyleyebilirim" dedi. 


AK: HAYIRLI OLSUN 

Esgün, "Her yeni hastaneyle bu gururumuz artarken ülkemize ve insanlarımıza karşı duyduğumuz sorumluluğumuz da artıyor" diye konuştu. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören gibi yaşam kalitesinin artırılmasına önem verilen bir yerde böylesi bir yatırımı çok akılcı buluyor ve Dünyagöz ailesini tebrik ediyorum. Ankara'mıza hem sağlık turizmi anlamında hem de bölgenin gelişimi anlamında büyük katkısı olan, istihdam yaratan böylesi iyi markaların Keçiören bölgesinde her geçen gün artmasını temenni ediyor, Dünyagöz Keçiören'in tüm halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde...