05 / 05 / 2024

dünyanın en olağanüstü evleri

dünyanın en olağanüstü evleri

Dünyaca ünlü mimarlık ve dekorasyon dergisi Architectural Digest, dünyanın en olağanüstü 5 evini sıraladı. İşte o evler!

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kreş ücretleri yıllık 750 bin TL’ye kadar çıktı! Resmen dünyanın en pahalı üniversiteleriyle yarışıyor!

İstanbul'daki bazı kreş ve anaokulu ücretlerinin 500 bin TL’nin üstüne çıktı. Fiyatların dünyanın en pahalı üniversiteleriyle de yarışması dikkat çekti. Üstelik, zorlu görüşmelerden sonra kayıt yaptırılan bu okullarda boş yer bulmak da mümkün olmuyor.

Dünyanın en büyük 722 şirketi toplam karlarını yüzde 89 artırdı! 2022'de 722 şirketin karı 1,1 trilyon dolar oldu!

Tüm dünyada hayat pahalılığı kriziyle karşı karşıya kalınmışken, dünyanın en büyük 722 şirketinin, artan fiyatlar ve faiz oranlarıyla üst üste 2 sene 1 trilyon doların üzerinde aşırı kar elde ettiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri

Yeni MacBook Pro, Apple'ın M2 Pro ve M2 Max yongalarıyla dünyanın en hızlı 14 inç dizüstü bilgisayarı. Destansı pil ömrü,  onu kullanan profesyoneller için neredeyse harika tasarlanmış.

Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault'tan altın değerinde 7 tavsiye!

170 milyar doları aşan servetiyle dünyanın en zengini olan Bernard Arnault, altından bile kıymetli 7 tavsiye verdi. İşte dünyanın en zengini Bernard Arnault'tan tavsiyeler...

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Türkiye konut edinme bakımından dünyanın en cazip ülkeleri arasında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye konut edinme bakımından dünyanın en cazip ülkeleri arasına girmiştir. Hükümetlerimiz döneminde yabancılara satılan gayrimenkullerin tutarı, net 35 milyar dolara yakındır" dedi..

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

Dünyanın en pahalı gökdeleni Lahta Center Türklerin eseri!

St.Petersburg’da Rönesans İnşaat’ın ana müteahhidi olduğu, “Lahta Center”, Dubai’deki Burj Khalifa’yı geride bırakarak dünyanın en yüksek maliyetli gökdeleni oldu.

Dünyanın en yaşanılabilir ve en yaşanamaz şehri açıklandı!

Avusturya'nın başkenti Viyana bir kez daha 'dünyanın en yaşanılabilir şehri' olarak seçildi. Dünyanın en yaşanamaz şehri ise Bağdat olarak belirlendi.

3. havalimanıyla ilk hedef THY'yi dünyanın en büyüğü yapmak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni havalimanıyla ilk hedefimiz, dünyanın en uç noktasına uçuş yapan Türk Hava Yollarımızı, dünyanın en büyük filosuna sahip uçak şirketi haline de getirmektir." dedi.

Türkiye dünyanın en büyük havaalanı yapıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 13. Taze İncir Festivali'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Zeybekci, ''Dünyanın en büyük havaalanını yapmak üzere Türkiye harekete geçti'' dedi.

dünyanın en olağanüstü evleri Haberi

dünyanın en olağanüstü evleri

New York'ta bulunan bu evde 11 yatak odası, 9 hamam ve banyolar bulunuyor. Fiyatı 15.500.000 dolar. 



Hawaii'de bulunan bu ev 13.900.000 dolara satışa çıktı. Tenis kortları, spa servisleri ve golf sahaları var...



Paris'te bulunan bu ev için 3.700.000 dolar isteniyor. 8 yatak odası ve 6 banyosu var...



Beverly Hills'de bulunan bu ev 29.000.000 dolara satılıyor. Evin neredeyse tamamı güneş enerjisiyle destekleniyor. 



New York'ta bulunan bu ev için tam 140.000.000 dolar isteniyor. 11 dönüme yayılan evde yüzme havuzu, ormanlık, tenis kortu gibi alanlar bulunuyor.